Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΠΕΑΣΓΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 5/5/2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
Π.Ε.Α.Σ.ΓΕ

Τηλ Επικοινωνίας: 6932738162(Α. Κουβέλας), 6977473375(Ε. Δεμπονέρα)
site: www.peasge.com, e-mail : info@peasge.com
Αθήνα, 27/04/2009
ΠΡΟΣ:
- Γ.Σ.Ε.Ε.
- ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε.
- Π.Ο.Σ.Γ.
- Π.Ε.Γ.Δ.Υ.
- Π.Ο.Γ.Ε.Δ.Υ
- Π.Ο.Σ.Ε.Γ.
- Π.Ο.Ε.Ι.Δ.Δ.
- ΣΥΛ. ΙΔ. ΓΕΩΠ. ΗΠΕΙΡΟΥ
- ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΓΑ
- ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ
Κοιν. :
Ως Πίνακας διανομής στις Υπηρεσίες Ενημέρωση Συμβασιούχων ΠΕ Γεωπόνων

ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους συνδικαλιστικούς φορείς του κλάδου μας αλλά και άλλων κλάδων να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ένωσης Ανέργων και Συμβασιούχων Γεωπόνων την Τρίτη 5/5/2009 που αποφασίστηκε μετά από Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Αθηνά την Παρασκευή 24/4/2009.

Τα αιτήματα της απεργίας είναι τα εξής:

¨ Την άμεση άρση του 24μήνου και την κατάργηση του Π.Δ. 164/2004.
¨ Την αναγνώριση κάλυψης πάγιων και διαρκών αναγκών στις υπηρεσίες από τους συμβασιούχους γεωπόνους με νέα πιο δίκαιη νομοθετική ρύθμιση.
¨ Την άμεση προκήρυξη και κάλυψη θέσεων μόνιμου και τακτικού προσωπικού σε όλες τις Υπηρεσίες και τους εποπτευόμενους φορείς που απασχολούνται ΠΕ Γεωπόνοι.
¨ Την κατάργηση της παράνομης μισθολογικής ανισότητας των εργαζόμενων ορισμένου χρόνου σε σχέση με τους αορίστου, σύμφωνα με την Αρχή της Ίσης Μεταχείρισης.
¨ Την ακύρωση της προς δημοσίευση προκήρυξης του ΟΠΕΚΕΠΕ για συμβάσεις έργου. Απαιτούμε την τήρηση της αξιοκρατίας και της ισοτιμίας στην εργασία με πρόσληψη εποχικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.

Την ημέρα της απεργίας (05/05/2009) θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κατά τόπους γραφεία των εκάστοτε εργοδοτών συμβασιούχων Γεωπόνων (Υποκαταστήματα ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ) και πρόσκληση και ενημέρωση των ΜΜΕ ώστε να συνδράμουν στην κοινοποίηση των αιτημάτων μας.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αντώνιος Κουβέλας - Έφη Δεμπονέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: