Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΜΠΤΗ 11-6-2009

Π.Ε.Α.Σ.Γ.Ε. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Αγαπητοί συνάδελφοι/ σες,
Απευθυνόμαστε στην πλειοψηφία των συμβασιούχων, ανέργων, ημιαπασχολούμενων Π.Ε. Γεωπόνων συναδέλφων μας που τόσα χρόνια εργαζόμαστε υπό το καθεστώς ομηρίας των συμβάσεων ορισμένου χρόνου (Αρ. 21 του Ν. 2190/94 αλλά και Π.Δ. 164/2004) υπό άθλιες συνθήκες (εργασιακές, μισθολογικές και επαγγελματικές), σε όλους αυτούς που πίστεψαν στις ψεύτικες υποσχέσεις τόσων χρόνων από τη δεκαετία του ’90 μέχρι και σήμερα για μονιμοποίησή μας μετά τη συμπλήρωση κάποιων συμβάσεων που τώρα ήρθε μετά από τρεις (3) συμβάσεις του περιβόητου Π.Δ. 164/04 να αφήσει πετώντας έξω από τη λίστα του ΕΛ.Γ.Α. και οποιουδήποτε άλλου Δημοσίου Φορέα δεκάδες συναδέλφους μας, άνεργους που συμπλήρωσαν το 24μηνο.
Συνάδελφε/σα,
φτάνει πια η κοροϊδία, ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε ΜΑΖΙΚΑ , να τους υποχρεώσουμε όχι απλά να συνομιλήσουν μαζί μας αλλά να ακούσουν τη φωνή μας και να δουν τη δύναμή μας στις 11-06-2009 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, θα γίνει συνάντηση όλων των γεωπόνων συμβασιούχων, όλων των φορέων, εργαζομένων και ανέργων στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (διευθ. Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) εκεί θα είναι εκπρόσωποι της Π.Ε.Α.Σ.Γ.Ε., ΓΕΩΤΕΕ, του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας, και άλλοι πολιτικοί φορείς.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !
Ζητάμε:
· Την σταθερή και μόνιμη απασχόληση σε όλο το Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα με προκήρυξη θέσεων μέσω Α.Σ.Ε.Π.
· Την άμεση ανάκληση και ακύρωση των συμβάσεων έργου.
· Την αντικατάσταση των συμβάσεων έργου από τον ΥΠΑΑΤ και τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. με προκήρυξη εποχικού προσωπικού μέσω Α.Σ.Ε.Π.
· Την αλλαγή (διευκρίνηση) της παραγράφου του Π.Δ. 164/2004 για τρεις συμβάσεις και αλλαγή φορέα.
· Το σεβασμό στην αξιοκρατία και τις προσλήψεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, απευθυνθείτε στους:
o Ρομφαία Νικόλαο (τηλ. 6976999066)
o Κόκκοτα Αναστασία (τηλ. 6974918263)



http://www.geovolos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: