Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Βενζόλιο σε μη αποδεκτά επίπεδα....Μην ενεργοποιήτε το A / C μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο!

Μην ενεργοποιήτε το A / C μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο!

Ανοίξτε τα παράθυρα όταν μπειτε στο αυτοκίνητό σας και να μην ενεργοποιήσετε τον κλιματισμού αμέσως.

Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν, το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα καθίσματα, ο αέρας δρόσισης εκπέμπει Βενζόλιο, μια τοξίνη που προκαλεί τον Καρκίνο (καρκινογόνο - δώσε σημασία στη μυρωδιά του ζεστού πλαστικού μυρωδιά του αυτοκινήτου σας).

Εκτός από την πρόκληση καρκίνου, είναι δηλητηριώδες για τα οστά σας, προκαλεί αναιμία και μειώνει τα λευκά αιμοσφαίρια. Η παρατεταμένη έκθεση προκαλεί λευχαιμία, αυξάνοντας τον κίνδυνο του καρκίνου μπορεί επίσης να προκαλέσει αποβολή σε εγκύους.

Το βενζόλιο είναι μια τοξίνη που επηρεάζει το ήπαρ και τα νεφρά, και είναι πολύ δύσκολο για τον οργανισμό σας να απομακρύνει αυτό το τοξικό υλικό. Αποδεκτό επίπεδο βενζολίου σε εσωτερικούς χώρους είναι 50 mg ανά τετραγωνικό πόδι (929 cm²).

Ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο σε κλειστό χώρο με τα παράθυρα κλειστά θα περιέχει 400-800 mg του Βενζόλιο.

Αν είναι σταθμευμένο στο ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο σε θερμοκρασία πάνω από 16° C, το επίπεδο βενζολίου ανεβαίνει στα 2000-4000 mg, 40 φορές περισσότερο απο το αποδεκτό επίπεδο ... και τα άτομα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αναπόφευκτα θα εισπνεύσουν υπερβολική ποσότητα των τοξινών.

Πριν μπείτε στο αυτοκίνητο, συνιστάται να ανοίξετε τις πόρτες και τα παράθυρα για να δοθεί χρόνος στον εσωτερικό αέρα να βγει.

ΥΓ.Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ακρίβεια των δεδομένων της παρακάτω έρευνας αλλά σίγουρα πρέπει να προσέξουμε την συμπεριφορά μας όταν ενεργοποιούμε τον κλιματισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: