Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

Ελληνικό Blog και Ευρωπαικό Κοινωνικό δίκτυο για τα στερεά απόβλητα

Blog και Ευρωπαικό Κοινωνικό δίκτυο για τα στερεά απόβλητα


1. Η ποιότητα των δημοσίων χώρων επηρρεάζει την ζωή μας. Ολοι μας , πλούσιοι ή φτωχοί , νέοι ή ηλικειωμένοι οπουδήποτε και αν κατοικούμε χρησιμοποιούμε δημοσίους χώρους, καθώς εξερχώμεθα από τα σπίτια μας.
Την πρόκληση να απαντήσει σε θέματα νομοθεσίας , τεχνολογιών καθώς και ανάληψης άλλων δράσεων και προσεγγίσεων , έρχεται να καλύψει το παρόν blog http://street-cleaning.blogspot.com, το οποίο δημιουργήθηκε για την διαχείριση στερεών αποβλήτων εστιασμένο περισσότερο στην καθαριότητα των πόλεων και την συλλογή των αποβλήτων. (Γλώσσα Ελληνική)

2. Συνέχεια του Ελληνικού blog http://street-cleaning.blogspot.com , δημιουργήθηκε το 1ο Ευρωπαικό Κοινωνικό Δίκτυο Αποβλήτων http://www.twitter.com/euwastes και αφορά αποκλειστικά την διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Ευρωπαική Ενωση και τα κράτη μέλη συμπεριλαμβανομένης της αγοράς.
Εκτιμώ ότι με την συμμετοχή όλων αυτών που θέλουν να συμβάλουν με ανταλλαγές ιδεών , εμπειριών, θα αποτελέσει ακόμη ένα πόλο ενημέρωσης για τους Ευρωπαίους. Αρθρα, άμεση ενημέρωση για τα δρώμενα στην ΔΣΑ στην ΕΕ, αποφάσεις ευρωπαικών δικαστηρίων , άρθρα, έρευνα , βέλτιστες πρακτικές, νέες εκδώσεις , εκδηλώσεις , δυνατότητες σχολιασμού ειδικών θεμάτων , δυνατότητα έκδοσης δημινιαίου newsletter « Newsletter on Wastes», video , podcasts, φωτογραφίες , εργαλεία , λογισμικό κ.α.

Δημοσίευση σχολίου