Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

κα Μπατζελή: Ζητάει και άλλες εξηγήσεις η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Περισσότερες εξηγήσεις ζητάει με νέο έγγραφό της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα 500 εκατομμύρια Ευρώ που δόθηκαν στους αγρότες .
Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του http://www.agroschannel.com/ και όπως είπε στους αγρότες με τους οποίους συναντήθηκε στην ΕΑΣ Λαμίας "μέχρι τις 14 του μηνός πρέπει να.......
δώσουμε απαντήσεις για το θέμα του ΕΛΓΑ ,των περίφημων αποζημιώσεων και να πούμε ότι πρόκειται για αποζημιώσεις και όχι για ενισχύσεις όπως είχε πει ο κύριος Χατζηγάκης στο πρώτο γράμμα που είχε στείλει. Η κ. Μπατζελή επισήμανε μάλιστα ότι θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση και να προχωρήσει γρήγορα η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες και να είναι δυνατή η έγκαιρη καταβολή των επιδοτήσεων στους παραγωγούς με το νέο σύστημα.
Η Υπουργός αναφέρθηκε και στο τεράστιο έλλειμμα του ΕΛΓΑ και τόνισε ότι θα συγκροτηθεί ομάδα εργασίας για τη σύσταση ενός καινούργιου συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης και ασφάλισης της παραγωγής πιο ορθολογικού που θα λαμβάνει υπόψη τις κλιματικές αλλαγές και τις νέες προκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: