Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α:24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Προς:
Συλλόγους – Μέλη της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010.
Για την επιτυχία της είναι αναγκαίο η έγκαιρη διακίνηση του απεργιακού υλικού (αφίσα και ανακοίνωση). Για αυτό θα πρέπει τα Διοικητικά Συμβούλια να παραλάβουν το απεργιακό υλικό και να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η διανομή του και η ενημέρωση των εργαζομένων του κλάδου.
Οι σύλλογοι-μέλη της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. στο Νομό Αττικής θα παραλαμβάνουν το απεργιακό υλικό από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Αθήνα – Πλατεία Καραϊσκάκη – 2ος Όροφος) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι σύλλογοι της Περιφέρειας μπορούν να παραλάβουν το υλικό που εχει τυπώσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τα Νομαρχιακά Τμήματα ή να εκτυπώσουν το υλικό της Ομοσπονδίας από την ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. (http://www.poeoota.gr), στη διαδρομή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ → ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Συνάδελφοι,

Η επιτυχία της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ απεργιακής κινητοποίησης είναι βασική προϋπόθεση για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, για να μην αξιοποιηθεί η κρίση για την ισοπέδωση των δικαιωμάτων μας.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος -Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος -Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: