Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Αξιολογήσεις και προτάσεις του ΑΣΕΠ για τις συμβάσεις έργου

Για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση τόσο των πολιτών όσο και των φορέων, στην διαδρομή Θέσεις εργασίας - Συμβάσεις Έργου έχει αναρτηθεί πίνακας με τίτλο «Αιτήματα για χορήγηση βεβαίωσης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου - Αξιολόγηση Πρόταση ΑΣΕΠ» όπου καταγράφονται οι συμβάσεις έργου που το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού έχει αξιολογήσει.


Θα υπάρχει καθημερινή επικαιροποίηση αυτού.


Συμβάσεις Έργου

ΟΓΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 12 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

ΝΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

ΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 1 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΟΠΙΩΝ

Σύμφωνα με το Ν. 3812 (ΦΕΚ 234/Α/28.12.2009) η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου προϋποθέτει την έκδοση θετικής βεβαίωσης από το ΑΣΕΠ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του φορέα, με την οποία πιστοποιείται ότι πρόκειται για γνήσιες συμβάσεις έργου. Στη συνέχεια οι φορείς, με την εξαίρεση των προβλεπόμενων περιπτώσεων, προχωρούν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης όπως προβλέπεται από το Νόμο.


Το ΑΣΕΠ, ενόψει του νέου θεσμικού πλαισίου, προκειμένου να διευκολύνει την πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση τόσο των πολιτών όσο και των φορέων, καταγράφει στον πίνακα με τίτλο «Αιτήματα για χορήγηση βεβαίωσης σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου», τα αιτήματα ανά φορέα, αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία, ειδικότητα και αριθμό θέσεων. Στον πίνακα αυτό, θα προστίθενται όσα νέα αιτήματα καταγράφονται.

Αιτήματα για χορήγηση βεβαίωσης σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου excel

(Τελευταία ενημέρωση: 8/2/2010)
Για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση τόσο των πολιτών όσο και των φορέων, ακολουθεί πίνακας στον οποίο καταγράφονται οι συμβάσεις έργου που το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού έχει αξιολογήσει. Θα υπάρχει καθημερινή επικαιροποίηση αυτού.

(Τελευταία ενημέρωση: 9/2/2010)

Αιτήματα για χορήγηση βεβαίωσης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου - Αξιολόγηση Πρόταση ΑΣΕΠ excel

Δεν υπάρχουν σχόλια: