Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 3ης/2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


3Η / 2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Ανακοινώνεται ότι η επόμενη, 3η/2010 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, την Μεγάλη Τρίτη 30 Μαρτίου 2010 και ώρα 13:00, στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Βενιζέλου 64). Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης έχουν όπως παρακάτω:

Υπηρεσιακές υποχρεώσεις Διευθυντή Υπηρεσίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Θ. Μαρκόπουλος).

Εγγραφή νέων μελών & έγκριση χορήγησης αδειών άσκησης επαγγέλματος & δελτίων ταυτότητας (Σ. Αθανασιάς, Θ. Μαρκόπουλος).

Ανανέωση ταυτοτήτων γεωτεχνικών με ημερομηνία λήξης 28/02/2010 (Σ. Ρέννας).

Οικονομικές δαπάνες (Ε. Σπυρίδης).

Ολοκλήρωση της συγκρότησης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Θ. Μαρκόπουλος).

Εκπροσώπηση ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Θ. Μαρκόπουλος).

Προβλήματα λειτουργίας του Παραρτήματος Κρήτης κυρίως σε σχέση με το προσωπικό του Παραρτήματος (Θ. Μαρκόπουλος).

Υλοποίηση αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων του Επιμελητηρίου (Θ. Μαρκόπουλος).

Βελτιωτική πρόταση επί της νομοθεσίας του Επιμελητηρίου στα σημεία που αφορούν τη διαδικασία των εκλογών (Θ. Μαρκόπουλος).

Λήψη απόφασης για συμμετοχή ή μη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σε δίκη αφορώσα επαγγελματικά δικαιώματα γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (Θ. Μαρκόπουλος, Ενημέρωση: Δ. Νικόπουλος).

Λήψη απόφασης επί εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την συνέχιση ή μη των δικών και την δικαστική εκπροσώπησή του (Θ. Μαρκόπουλος, Ενημέρωση: Δ. Νικόπουλος).

Προτεινόμενη έρευνα από το Γ.Π.Α. με τίτλο «Ανεργία & ετεροαπασχόληση στον κλάδο των γεωπόνων. Μία πρώτη προσέγγιση αποτύπωση του ζητήματος.» (Θ. Μαρκόπουλος).

Εφαρμογή απόφασης του Σ.Α.Ε.Ι. περί αντισταθμιστικών μέτρων στην κ. Logaras Adina Elena. (Π. Σωτηριάδου).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης της Π.Ο.Σ.Γ. προκειμένου την διοργάνωση εκδηλώσεων που αφορούν τις εξελίξεις στο τεχνικό και νομικό πλαίσιο των φυτοπροστατευτικών προϊόντων (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης της Π.Ο.Σ.Ε.Γ. προκειμένου για την διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων σχετικά με τα προγράμματα ΠΑΑ, τις κανονιστικές απαιτήσεις τις πολλαπλής συμμόρφωσης και του ΕΣΠΑ (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. προκειμένου για την διοργάνωση εκδηλώσεων που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης της 34ης Ετήσιας Συνόδου της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο (Οργανωτής: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με τον FΑΟ, Αθήνα, 12-17 Απριλίου 2010) (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα χορηγίας των εκδηλώσεων του ΓΠΑ για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του (οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη) (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα για τη συνδιοργάνωση του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Εταιρίας Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο.), (Αθήνα, 26-28 Νοεμβρίου 2010). (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρίας (1-2 Δεκεμβρίου 2010) (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του 15ου Πανελλήνιου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου (Οργανωτής: Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρία, Κέρκυρα, 5-8 Οκτωβρίου 2010) (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης Φυτών (Καλαμάτα 13 – 15 / 10 / 2010) (Ε. Σπυρίδης).

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων για τη διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων (Ε. Σπυρίδης).

Υπόθεση Β. Τσαβέ, υπαλλήλου ΓΕΩΤΕΕ στο Παράρτημα Αιγαίου και λήψη σχετικών αποφάσεων (Σ. Αθανασιάς).

Ανάθεση έρευνας αξιολόγησης της πορείας των τακτικών εσόδων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σε σχέση με το νέο πλαίσιο των οδοιπορικών στον δημόσιο τομέα και τις άλλες συναφείς εξελίξεις (Σ. Διαμαντόπουλος).

Εκπόνηση μελέτης από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για το γάλα και την ποιότητα των τροφίμων (Ε. Σπυρίδης).

Διαγωνισμός για την αγορά γραφείων για την στέγαση του Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας (Θ. Μαρκόπουλος).

Δρομολόγηση ενεργειών για την αγορά γραφείων για την στέγαση του Παραρτήματος Ηπείρου & Νήσων (Θ. Μαρκόπουλος).

Τροποποίηση - συμπλήρωση της Ομάδας Εργασίας για την εξειδίκευση δράσεων υπέρ των ανέργων, συμβασιούχων και νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας, γεωτεχνικών (Π. Σωτηριάδου).

Διατύπωση άποψης για την τροποποίηση του Κανονισμού Γεωθερμικών Εργασιών (Ε. Σπυρίδης).

Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του Συνδέσμου Γεωλόγων Μελετητών Ελλάδος σχετικά με την παραχώρηση χώρου στα γραφεία του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την στέγαση του συνδέσμου (Θ. Μαρκόπουλος, Σ. Αθανασιάς).

Διατύπωση άποψης επί του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» (Θ. Μαρκόπουλος).

Διατύπωση άποψης επί των αλλαγών που αφορούν τον ΕΛΓΑ (Θ. Μαρκόπουλος).

Πορεία θεμάτων που αφορούν τα επίπεδα επαγγελματικών προσόντων (C111) (Θ. Μαρκόπουλος).

Πορεία ενσωμάτωσης της οδηγίας 2005/36 στο εθνικό δίκαιο & προετοιμασία σχεδίων Υ.Α. (Π. Σωτηριάδου).

Εξελίξεις επί του ΟΣΔΕ (Θ. Μαρκόπουλος, Β. Ηλιάδης).

Πορεία της ΑΜΚΕ «Τριπτόλεμος» (Γ. Μπαθρέλλος).

Εξελίξεις στο πλαίσιο που διέπει τα γεωργικά φάρμακα στην Ελλάδα σε σχέση και με την οδηγία 128/2009 με τίτλο, «Σχετικά με τον καθορισμό πλαισίου για την επίτευξη της χρήσης των γεωργικών φαρμάκων» (Θ. Μαρκόπουλος).

Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την κατάρτιση των προδιαγραφών και τιμολογίου για τα έργα γεωτρήσεων (Ε. Σπυρίδης).

Πορεία συγκρότησης επιτροπής για τα θέματα των γεωτεχνικών εκπαιδευτικών μετά την παρέμβαση του Συλλόγου Γεωπόνων Εκπαιδευτικών (Θ. Μαρκόπουλος).


Πρόταση για την συνδιοργάνωση ημερίδων με το Σύλλογο Ελλήνων Γεωλόγων σε θέματα γεωθερμίας (Ε. Σπυρίδης).

Εφαρμογή της παρ. 5 του άρθρου 8 του Ν. 1474/1984 που αφορά την παρουσία των μελών του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ στις συνεδριάσεις του οργάνου (Β. Ηλιάδης).

Ενημέρωση Εκδηλώσεις Διάφορα (Θ. Μαρκόπουλος).


Από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: