Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Επιστολή ΓΕΩΤΕΕ σχετικά με τις προσλήψεις στον ΕΛΓΑ

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,
Κύριε Πρόεδρε του ΕΛΓΑ,

από μέλη μας, έχουμε πληροφορηθεί ότι ενώ υφίστανται αυξημένες ανάγκες εκτιμήσεων ζημιών φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, δεν έχουν πραγματοποιηθεί προσλήψεις εκτάκτου γεωτεχνικού προσωπικού στον ΕΛΓΑ, περίπου από τις 20 / 10 / 2009, με αποτέλεσμα το εκτιμητικό έργο του οργανισμού να κινδυνεύει από την πρόκληση σημαντικών υστερήσεων σε αρκετές περιοχές της χώρας. Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες διενέργειας των εκτιμήσεων αυτών, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει στην πρόσληψη του αναγκαίου γεωτεχνικού προσωπικού (γεωπόνων και κτηνιάτρων), το οποίο πρέπει να ανέρχεται σε επίπεδα ικανά για να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις αυτές.

Σε σχέση με τα ανωτέρω θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι εφόσον ο σχετικός Πίνακας του ΑΣΕΠ βρίσκεται σε ισχύ μπορούν να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις των συναδέλφων χωρίς να υπάρχει λόγος χρονικής αναβολής τους σε σχέση με τις περιγραφόμενες ανάγκες.

Στα πλαίσια αυτά, σας καλούμε αφενός να μας επιβεβαιώσετε την ακρίβεια των παραπάνω πληροφοριών και στο πιθανότατο ενδεχόμενο θετικής επιβεβαίωσης των ανωτέρω, να προχωρήσετε άμεσα στις απαραίτητες προσλήψεις. Αφετέρου σας ζητούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με την επικείμενη προκήρυξη (η οποία πρέπει να βρίσκεται, ήδη, υπό επεξεργασία) για την κατάρτιση του πίνακα του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις του νέου χρόνου προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία να σας καταθέσουμε τις απόψεις του επιμελητηρίου μας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ

Θεόδωρος Α. Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: