Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Πλησιάζει ο κωδικός για τα Σφαγεία Βόλου

Θέμα ημερών είναι, όπως όλα δείχνουν, η απόκτηση του απαραίτητου κωδικού που θα επιτρέψει στα Σφαγεία Βόλου να λειτουργούν με τις διεθνώς αναγνωρισμένες υγιεινομικές προδιαγραφές που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις εγκαταστάσεις τις επιχείρησης τόσο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και από εκείνες της Νομαρχίας, διαπιστώθηκε ότι έχουν γίνει οι σχετικές παρεμβάσεις στη διαδικασία σφαγής, στον εξοπλισμό, στις συνθήκες καθαριότητας αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.
Το επόμενο βήμα για την εταιρεία θα είναι η -ήδη αποφασισμένη- ιδιωτικοποίησή της. Η απόκτηση του κωδικού καθιστά τα Σφαγεία Βόλου περισσότερο ελκυστικά για πιθανούς επενδυτές αφού πρακτικά σημαίνει ότι μπορούν να εξυπηρετούν περισσότερες ανάγκες από εκείνες της Μαγνησίας όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επενδυτές έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την επιχείρηση και αναμένουν την απόκτηση του κωδικού που, με τη σειρά της, θα σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για την διαδικασία δημοπράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: