Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

΄΄Λάμπει΄΄ το Ελληνικό κρασί στο Οινόραμα .


΄΄Λάμπει΄΄ το Ελληνικό κρασί στο Οινόραμα.


agroschannel.com

Η έκθεση Οινόραμα είναι το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό ραντεβού του ελληνικού αμπελοοινικού κλάδου. Είναι η μοναδική επαγγελματική έκθεση του κλάδου, που διοργανώνεται από την εταιρεία Vinetum κάθε ζυγή χρονιά, Φεβρουάριο ή Μάρτιο, από το 1994.

Το Οινόραμα είναι μια έκθεση σχεδιασμένη για όσους έχουν επαγγελματική σχέση με το κρασί, αλλά μπορούν να την επισκεφτούν και οι οινόφιλοι καταναλωτές. Στο Οινόραμα μπορείτε να δοκιμάσετε κρασιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να δείτε μηχανήματα και εφόδια για την αμπελουργία και την οινοποίηση.

Το Οινόραμα 2010 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά 4 ημέρες, από Παρασκευή 12, έως και Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 (Παρασκευή 17:00 – 20:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 19:00 και Δευτέρα 10:00 – 18:00), δίνοντας την ευκαιρία να το επισκεφτούν περισσότεροι επαγγελματίες που τους εξυπηρετεί η Δευτέρα.

Το Οινόραμα φιλοξενείται και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, που ανακαινίσθηκε και εκσυγχρονίσθηκε πολύ πρόσφατα και έχει εύκολη πρόσβαση και σχετικά ικανοποιητικούς χώρους στάθμευσης. Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε το μετρό ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο, αφού από τη στάση Παιανία-Κάντζα θα υπάρχει συνεχής εξυπηρέτηση με mini-bus από και προς το εκθεσιακό κέντρο, το οποίο απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα.
oenorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: