Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΝΟΔΕ Τρικάλων : οι 269 υπάλληλοι της “Αγρογή Α.Ε.” που αδικούνται κατάφορα από τις δια τάξεις του νομοσχεδίου

«Για μια πράξη κομματικού ρεβανσισμού» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Τρικάλων για το θέμα της απόλυσης 269 υπαλλήλων αορίστου χρόνου από την «Αγρογή Α.Ε.».



Ν.Δ. Τρικάλων: Άρχισαν οι διώξεις από το ΠΑΣΟΚ Όπως αναφέρει «προέρχεται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ που αντιπροσωπεύει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έρχεται ως τιμητής των πάντων και αφού πρώτα διόρισε δεκάδες χιλιάδες κομματικούς εγκάθετους στο Δημόσιο την δεκαετία του '80 επιχειρεί την εξυγίανση του δημοσίου διώκοντας τους ανεπιθύμητους σε αυτόν υπαλλήλους, τους οποίους είχε στοχοποιήσει η παράταξή του προεκλογικά, ρίχνοντας τόνους λάσπης για την νομιμότητα των προσλήψεών τους, οι οποίες κρίθηκαν νόμιμες παρά τις παρασκηνιακές προσπάθειες του Υπουργείου Αγροτική Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το αντίθετο».

Τονίζεται επίσης ότι «οι 269 υπάλληλοι της “Αγρογή Α.Ε.” που αδικούνται κατάφορα από τις δια τάξεις του νομοσχεδίου, σίγουρα θα δικαιωθούν στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή της χώρας στις εποχές των “κλαδικών” του ΠΑΣΟΚ και την εγκατάσταση ενός νέου «πράσινου» κομματικού κράτους».

www.e-enimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: