Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ελληνική «παραλία» στον Τάμεση

Στο Λονδίνο θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο υφυπουργός κ. που θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και θα έχει επαφές με εκπροσώπους μεγάλων διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών για την ενίσχυση των κρατήσεων της "τελευταίας στιγμής" προς τη χώρα μας, το φετινό καλοκαίρι.

Για την προβολή του ελληνικού τουρισμού και την προσέλκυση επισκεπτών στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί "ελληνική παραλία" στην όχθη του Τάμεση, όπου καθημερινά θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους (εκθέσεις, διαγωνισμοί με έπαθλα ταξίδια στην Ελλάδα, τοπικά ελληνικά προϊόντα, beach volley, beach soccer, ρακέτες, face painting κ.α)

Για την "παραλία" που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου (Coin Street, μπροστά από το Εθνικό Βρετανικό Θέατρο), έχουν μεταφερθεί 550 τόνοι άμμου, έχουν τοποθετηθεί ξαπλώστρες και ομπρέλες, beach bar με ελληνικά προϊόντα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη, που θα προβάλλει προωθητικά video ενώ η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με ελληνική μουσική.


Τα εγκαίνια της τεχνητής παραλίας θα πραγματοποιήσει αύριο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο οποίος θα επισκεφθεί τα κιόσκια που έχουν δημιουργηθεί και θα έχει συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές συνεδρίων και άλλους παράγοντες της τουριστικής αγοράς.

Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί συνεντεύξεις με δημοσιογράφους του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου ενώ τη Δευτέρα ο κ. Νικητιάδης θα έχει συναντήσεις με τους επικεφαλείς μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών(TUI, THOMAS COOK).

ered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: