Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΠΕΕΓΕΠ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ « ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ»


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ « ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ»

Συνάδελφοι,
Η ΠΕΕΓΕΠ θα διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση την 17η Ιουνίου στις 17:30 μέχρι 21:30 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με θέμα « Το παρόν και το μέλλον των έργων Πρασίνου στην εποχή του ΔΝΤ».
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής, είναι η ανάλυση της κατάστασης, όπως αυτή πλέον διαμορφώνεται μετά την είσοδο της οικονομίας μας στην μακρόχρονη περίοδο λιτότητας που μας έχει επιβληθεί, οι επιπτώσεις που θα έχει αυτή στο φυσικό περιβάλλον, οι δυνατότητες και οι προοπτικές του Γεωτεχνικού κλάδου να λειτουργήσει μέσα στο νέο αυτό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Ζητούμενο είναι η παραγωγή προτάσεων και απόψεων για τις ενέργειες στις οποίες μπορούμε να προβούμε, ως Γεωτεχνικοί - και όχι μόνο, αφού στο σύστημα παραγωγής έργων πρασίνου δραστηριοποιούνται και άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι πλην των Γεωτεχνικών –ώστε να αντιμετωπίσουμε την παρούσα κρίση, αξιοποιώντας την (και) ως ευκαιρία.
Ζητούμενο είναι
να μην γίνει η παρούσα οικονομική κρίση και περιβαλλοντική κρίση,
να μην γίνει η παρούσα οικονομική κρίση αφορμή για την επιπλέον υποβάθμιση του αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος,
να μην γίνει η παρούσα οικονομική κρίση αιτία για επί πλέον άνεργους Γεωτεχνικούς – και όχι μόνο.
Για τον λόγο αυτό και επειδή το ΔΣ της ΠΕΕΓΕΠ, ούτε διαθέτει έτοιμες προτάσεις αλλά ούτε επιθυμεί να χειραγωγήσει καμία δράση,
Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι
Κάθε συνάδελφο που εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στο σύστημα παραγωγής έργων πρασίνου και ο οποίος επιθυμεί να κάνει κάποια παρουσίαση ή τοποθέτηση σχετικά με τα πιο πάνω, να μας ενημερώσει μέχρι την 10η Ιουνίου, γνωστοποιώντας μας το θέμα της παρουσίασης η τοποθέτησης προκειμένου να ετοιμάσουμε καλλίτερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Παράκληση είναι καμία παρουσίαση ή εισήγηση να μην ξεπεράσει τα πέντε (5) λεπτά, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.


Για την Π Ε Ε Γ Ε Π
ο Πρόεδρος-ο Γεν. Γραμματέας

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: