Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ:«ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΔΕΥΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ»


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Τμήμα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, σε σύμπραξη με το Τμήμα Αυτοματισμού του Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, έχει αναλάβει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΔΕΥΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ» σύμφωνα με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθμόν YA54541/Β7 (ΦΕΚ 926/21-6-04, Τεύχος Β΄, ΦΕΚ 2064/24-10-2007, τεύχος Β΄, ΦΕΚ 2321/6-12-2007, τεύχος Β΄) και τις λοιπές κείμενες διατάξεις.
Αναμένεται η ψήφιση της τροποποίησης του ΠΜΣ σύμφωνα με το οποίο θα αντικατασταθεί η υφιστάμενη Υπουργική Απόφαση για τη λειτουργία του Π.Μ.Σ από Διατμηματικό του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε σύμπραξη με το Τμήμα Αυτοματισμού του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, σε Μονοτμηματικό του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το νέο Μονοτμηματικό Π.Μ.Σ. θα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) μετά από σπουδές διάρκειας δύο (2) εξαμήνων.Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Γεωπονίας Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Αυτοματισμού Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Θα γίνονται επίσης δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής άλλης συναφούς ειδικότητας. Συναφείς ειδικότητες θεωρούνται: Τμήματα Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίων, Σχολές Τεχνολογικών Εφαρμογών ΤΕΙ (ΣΤΕΦ), Σχολές Τεχνολογίας Γεωπονίας ΤΕΙ (ΣΤΕΓ).
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Επιτροπή Επιλογής Μεταπτυχιακών Φοιτητών χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις.
Το Π.Μ.Σ. λειτουργεί με δίδακτρα.
Οι αιτήσεις υποβολής υποψηφιότητας οφείλουν να υποβληθούν έως τις 31 Αυγούστου 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος
Οδός Φυτόκου, Νέα Ιωνία , Τ.Κ. 38446, Βόλος
με την ένδειξη: «Για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΔΕΥΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ»

Για το έντυπο-αίτηση υποβολής υποψηφιότητας και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας κ.λπ., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα: www.agr.uth.gr και ειδικότερα www.agr.uth.gr/pms/pmsa/new_pmsa.html καθώς και στα τηλέφωνα 24210 93013, 24210 93147

Η Διευθύντρια Σπουδών του Π.Μ.Σ.,
Μαρία Σακελλαρίου - Μακραντωνάκη
Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: