Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μαθήματα μελισσοκομίας από τον Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. "ΔΗΜΗΤΡΑ"

ImageΣτους τρόπους βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας, αλλά και στις μεθόδους αντιμετώπισης των κυριότερων εχθρών και ασθενειών των μελισσών, μέσω μιας ταχύρρυθμης εκπαίδευσης που θα υλοποιήσει ο Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. "ΔΗΜΗΤΡΑ" θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν τον Ιούλιο oι Μελισσοκόμοι του νομού Δράμας.

Η εκπαίδευση εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας του μελιού στη χώρα μας.
Η εκπαίδευση που απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες Μελισσοκόμους θα είναι τριήμερη, συνολικής διάρκειας 18 ωρών και θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες (ώρα έναρξης 15.00 μ.μ).
Η ταχύρρυθμη εκπαίδευση θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου 2010. Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Κέντρου "ΔΗΜΗΤΡΑ" Δράμας (πρώην Κ.Ε.Γ.Ε.), στο 5ο χλμ. Δράμας - Θεσσαλονίκης.
Οι εκπαιδευτές θα είναι ειδικοί επιστήμονες από το χώρο του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας του ΑΠΘ, του Ινστιτούτου Μελισσοκομίας Χαλκιδικής ως και επιστήμονας ιδιώτης - μελισσοκόμος.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Κέντρου "ΔΗΜΗΤΡΑ" Δράμας Αβραάμ Νικολαΐδη στο τηλ.: 25210/58175.

www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: