Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Φωτιές άναψαν οι κατηγορίες Πάγκαλου για ρουσφετολογικές προσλήψεις

Σκληρή ήταν η απάντηση των βουλευτών της ΝΔ, μέσω του ΣΚΑΪ 100,3, στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, για προσλήψεις συγγενών υπουργών της προηγουμένης κυβέρνησης στην ΑΓΡΟΓΗ.

Ο Μιχάλης Χαλκίδης επεσήμανε ότι η ΑΓΡΟΓΗ δημιουργήθηκε επί πρωθυπουργίας Σημίτη και αναφερόμενος στην κόρη του, η οποία είναι υπάλληλος της ΑΓΡΟΓΗΣ, είπε ότι προσελήφθη το 1999. Ακόμα, κάλεσε τον κ. Πάγκαλο να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με όλους όσους προσελήφθησαν τελευταίοι στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι έγιναν προσλήψεις από όλα τα κόμματα εκτός του ΚΚΕ.

Ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης κάλεσε τον κ. Πάγκαλο αν υπάρχει οποιαδήποτε παρανομία στις προσλήψεις της Βουλής, να τις στείλει στον εισαγγελέα, υπογραμμίζοντας ότι δε θα γίνουν δεκτές οι μαζικές κατηγορίες.

Επίσης αναρωτήθηκε «αν ένας πολιτικός έχει ένα παιδί με προσόντα, θα πρέπει να το αποκλείει από το δικαίωμα της εργασίας; Αυτές είναι μέθοδοι γκεμπελικοί».

Αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα στην ΑΓΡΟΓΗ, τόνισε ότι «δεν επιτρέπουμε την κατάργηση μίας εταιρίας, όταν πρόκειται για πράξη που κρύβει συμφέροντα» προσθέτοντας ότι με την κατάργησή της, θα αναλάβουν το έργο της ιδιωτικές εταιρίες, που θα μπορούν να προχωρούν ακόμα και σε αλλαγές της χρήσης γης.

Σχετικά με τις κατηγορίες του Θ. Πάγκαλου για την πρόσληψη του κουμπάρου του, ο κ. Χατζηγάκης τόνισε πως η όλη διαδικασία της πρόσληψης στην εταιρεία, έγινε με καθόλα νόμιμο τρόπο.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποκάλεσε ψεύτη τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον κάλεσε να βρει τη ληξιαρχική πράξη που φαίνεται ότι έχει βαφτίσει το συγκεκριμένο άνθρωπο και εκείνος θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη.


Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής στο ράδιο του ΣΚΑΙ


Σκληρή ήταν η απάντηση των βουλευτών της ΝΔ, μέσω του ΣΚΑΪ 100,3, στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, για προσλήψεις συγγενών υπουργών της προηγουμένης κυβέρνησης στην ΑΓΡΟΓΗ. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης τον αποκάλεσε ψεύτη...

http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: