Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Θ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΓΙΑ ΤHN ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Α.Α.Τ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. 4985/21-06-2010 ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Θ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΤΗΣ Α.ΤΡΑΧΗΛΗ ΓΙΑ ΤHN ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Α.Α.Τ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. 4985/21-06-2010 ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Α.ΤΡΑΧΗΛΗ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ THN ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Α.Α.Τ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. 4985/21-06-2010 ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε επιστολές

Αγαπητή κ. συνάδελφε,

βρίσκομαι για μια ακόμη φορά υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την πραγματικότητα, την οποία διαστρεβλώνετε (ηθελημένα ή μη) με έγγραφα τα οποία αποστέλλετε είτε ως μέλος του ΔΣ, είτε ως Πρόεδρος του Π.Κ.Σ., τείνοντας να παραπλανήσετε τους αναγνώστες τους.

Με αφετηρία το τελευταίο έγγραφό σας (με ημερομηνία 26/7/2010) θέλω να σας τονίσω ότι κακώς διαμαρτύρεστε, διότι όταν στο ΓΕΩΤΕΕ έγινε εισερχόμενο το Σχέδιο ΚΥΑ που αφορά τα ΣΒ, αυτό κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη του ΔΣ προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους (email: 26/2/2010, 11:33 από το Τμήμα Μελετών & Τεκμηρίωσης προς όλα τα μέλη του ΔΣ). Από όσο γνωρίζω δεν εκφράσατε καμία άποψη, η οποία να αφορά είτε το συγκεκριμένο μέτρο, είτε τους κτηνιάτρους.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, κάποιοι συνάδελφοι (μέλη του ΔΣ και μη) εργάστηκαν εντατικά και διαμορφώθηκαν απόψεις, τις οποίες ζήτησα με μήνυμά μου (email: 16/3/2010, 10:29 προς το Τμήμα Μελετών & Τεκμηρίωσης) να σταλούν σε όλα τα μέλη του ΔΣ λόγω της πιεστικής υποχρέωσης απάντησης προς το ΥΠ.Α.Α.Τ. Το αρμόδιο τμήμα το έστειλε σε όλα τα μέλη του ΔΣ την ίδια μέρα στις 14:52.

Ακολούθως, για το ίδιο έγγραφο ενημερωθήκατε και μέσα από τον καθημερινό πίνακα Εισερχομένων Εξερχομένων που αποστέλλει η γραμματεία του ΓΕΩΤΕΕ, χωρίς και πάλι καμία ενέργειά σας.

Έκτοτε παρήλθαν 4 μήνες δικής σας αδιαφορίας προκειμένου να αποστείλετε επιστολές στις 15/7& 23/7 ε.ε. για ένα θέμα επί του οποίου αν θέλατε, όχι να κάνετε εκ του ασφαλούς κριτική, αλλά να ενδιαφερθείτε πραγματικά για τα επαγγελματικά δικαιώματα του κλάδου των κτηνιάτρων είχατε την υποχρέωση να αντιδράσετε τότε, όταν σας ζητήθηκαν, οι απόψεις σας και εσείς δεν απαντήσατε ή όταν σας τέθηκε υπόψη το έγγραφο αλλά εσείς και πάλι δεν ασχοληθήκατε προφανώς αδιαφορώντας όχι μόνο για αυτό αλλά και για ότι αυτό συνεπάγεται.

Το έγγραφο που απευθύνεται προς το ΥΠ.Α.Α.Τ. / Γραφείο Υπουργού, Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. σε σχέση με την ερώτηση του Βουλευτού και συναδέλφου κ. Μ. Στρατάκη, καλά θα κάνετε να το διαβάσετε με προσοχή, όπως και την ίδια την ερώτηση του Βουλευτού.

Ολοκληρώνοντας θέλω να τονίσω προς τους συναδέλφους κτηνιάτρους ότι σε κάθε περίπτωση το ΓΕΩΤΕΕ λειτουργεί δείχνοντας πάντα ενδιαφέρον για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο τους. Σε καμία περίπτωση, όμως δεν μπορεί κανείς, να αναζητήσει καμία ευθύνη για τις περιπτώσεις ολιγωρίας π.χ. της Προέδρου του Π.Κ.Σ. για θέματα που της τίθενται υπόψη της ή για άλλα θέματα του κλάδου που δεν τα εισηγείται προς το Δ.Σ.

σας τιμώ προσωπικά, δυστυχώς νιώθω υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την πραγματικότητα αποκλείοντας την δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζετε ότι είμαι διαθέσιμος προκειμένου για κάθε συνεργασία, η οποία αποβλέπει στο καλό όλων των μελών όλων των κλάδων του επιμελητηρίου.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Θεόδωρος Α. Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: