Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

12 υπάλληλοι απο την Ελαιουργική στον ΟΠΕΚΕΠΕ Το μνημόνιο συμφωνεί με τις αποσπάσεις ;

Με αποφασή της η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στις 29 Ιουλίου , ζητάει να αποσπαστούν 12 υπάλληλοι απο την Ελαιουργική στον ΟΠΕΚΕΠΕ .
Όπως αναφέρετε στην απόφαση την οποία αποκαλύπτει το agroschannel η μισθοδοσία των υπαλλήλων θα επιβαρύνει τον ΟΠΕΚΕΠΕ , ενω ακολουθεί και λίστα με την ετήσια δαπάνη μισθοδοσίας τους που ξεκινούν απο...... 30 χιλιάδες Ευρώ και φτάνει μέχρι και 59 Χιλιάδες Ευρώ .
Σε πρώτη φάση αποσπώνται ΄΄μόνο΄΄ 8 υπάλληλοι επισημαίνεται στην απόφαση με χειρόγραφη σημείωση .
Στις ειδικότητες διαπιστώνει κανείς οτι οι υπάλληλοι που θα πάνε στον ΟΠΕΚΕΠΕ , εκτός απο Π.Ε και ΤΕ είναι ένας εργάτης αλλά και υπάλληλοι Γραφείου .
Έτσι μπορεί να αναρωτηθεί κανείς ολόκληρο Υπουργείο στο οποίο μάλιστα συγχωνεύτηκαν τόσοι οργανισμοί δεν μπορούσαν να βρεθούν υπάλληλοι για να καλύψουν τις ενδεχόμενες ελλείψεις με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο προυπολογισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ ; Αυτό σίγουρα δεν είναι μείωση του Δημοσίου .
Μιλώντας στο Agroschannelο πρόεδρος των Γεωτεχνικών Νίκος Κακκαβάς τόνισε με νόημα <όταν περικόπτονται οι μισθοί των ΄΄ισογείων΄΄ εξασφαλίζονται μισθοί ΄΄ρετιρέ΄΄ σε υπαλλήλους που έρχονται με απόσπαση στο Υπουργείο >.

http://www.agroschannel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4496:2010-08-24-10-35-13&catid=35:georgia1&Itemid=57

Δεν υπάρχουν σχόλια: