Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο κ. Κ. Σκανδαλίδης με υφυπουργούς τη Μ. Αποστολάκη και το Γ. Κουτσούκο

Στο γενικότερο ανασχηματισμό της κυβέρνησης και θέλοντας να δώσει μία άλλη πολιτική «κατεύθυνση» στην πορεία της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, ανασχημάτισε και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι φήμες λένε ότι παρά τη νομοθετική δουλειά που είχε παρουσιάσει η πρώην πλέον πολιτική ηγεσία, το υπουργείο δεν «απογειωνόταν» αναπτυξιακά. Οποιαδήποτε φήμη ή άλλοι λόγοι δεν έχουν πλέον σημασία αφού «έπρεπε» να μπουν στην κυβέρνηση και παλαιότερα στελέχη.
Η κυρία Μπατζελή κατά την παράδοση του υπουργείου ευχαρίστησε όλους και τόνισε ότι «είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν πιο δυναμικά το έργο τους».
«Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε παραλαβή παράδοση», δήλωσε ο νέος υπουργός κ. Σκανδαλίδης προσθέτοντας ότι «μπορούμε να πούμε ότι έχει παραχθεί ένα μεγάλο έργο σε αυτό το νευραλγικό και παραγωγικό τομέα. Θα δουλέψουμε, θα αποδώσουμε και θα επιτύχουμε. Η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια.
Θα δούμε ξεχωριστά τους επικεφαλείς των Οργανισμών.
Αύριο θα επιχειρήσουμε να πάμε στην ΠΑΣΕΓΕΣ, καθώς και στη ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ. Μετά θα πάμε στην έκθεση Θεσσαλονίκης και από Δευτέρα δουλειά στο υπουργείο».
Μέχρι τώρα πάντως κανείς Γραμματέας του ΥπΑΑΤ δεν παρέδωσε την παραίτησή του, αφού οι προσλήψεις έγιναν με ξεχωριστό τρόπο και όχι μέσω υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: