Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Ανάκληση των απολύσεων στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. ζητά η ΑΔΕΔΥ

Την ανάκληση των απολύσεων και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. ζητά η ΑΔΕΔΥ. Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ εκφράζει την αντίθεσή της, στις απολύσεις εργαζομένων που γίνονται με πρόσχημα τον εξορθολογισμό του κράτους, στη συρρίκνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών με σοβαρές επιπτώσεις στους αγρότες, από τη μη άμεση καταβολή των κοινοτικών επιδοτήσεων, καθώς και στην επιβολή προστίμων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στη χώρα μας. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης της ΑΔΕΔΥ:
"Η Κυβέρνηση, στα πλαίσια της πολιτικής του μνημονίου και της συρρίκνωσης των Δημόσιων Υπηρεσιών, προωθεί το Σχέδιο Νόμου για την «Κατάργηση, Συγχώνευση Υπηρεσιών, Οργανισμών και Φορέων του Δημόσιου Τομέα», στο οποίο προβλέπεται και η κατάργηση της «ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.» Θύματα της κατάργησης αυτής, μπορούν να είναι οι εργαζόμενοι του φορέα αυτού, αφού δεν διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. τονίζει ότι το δικαίωμα στην εργασία είναι αναφαίρετο, τελεί υπό την προστασία του Συντάγματος και της Πολιτείας.
Εκφράζουμε την αντίθεσή μας, στις απολύσεις εργαζομένων που γίνονται με πρόσχημα τον εξορθολογισμό του Κράτους, στη συρρίκνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών με σοβαρές επιπτώσεις στους αγρότες, από τη μη άμεση καταβολή των κοινοτικών επιδοτήσεων, καθώς και στην επιβολή προστίμων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στη χώρα μας.
Ζητάμε, την ανάκληση των απολύσεων, και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. και εντέλει την έμπρακτη αναγνώριση από την πολιτεία του έργου που έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι της «ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.»."


2010.10.8_-_Ανάκληση των απολύσεων στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. ζητά η ΑΔΕΔΥ

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=8944&spec=job&type=1
Δημοσίευση σχολίου