Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Συνέδριο για την αντιμετώπιση των εχθρών της ελιάς

ImageΔιεθνές Συνέδριο με θέμα: «Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση Εχθρών και Ασθενειών της Ελιάς» διοργανώνει η Ομάδα Εργασίας του Παγκόσμιου Οργανισμού για την Ολοκληρωμένη και Βιολογική Αντιμετώπιση των Eχθρών και Aσθενειών των Φυτών (IOBC/WPRS, Working Group on: «Integrated Protection οf Olive Crops», http://www.iobc-wprs.org/expert_groups/index.html).

Το συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ από 15-20 Μαΐου 2011.
Το αντικείμενο του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων δεδομένων, η ανταλλαγή απόψεων και η ανάπτυξη νέων σύγχρονων προσεγγίσεων στην Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση των Εντόμων-Εχθρών και των Ασθενειών της Ελιάς, με σκοπό την ενίσχυση της βιωσιμότητας της καλλιέργειας, την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αλλά και την μείωση των επιδράσεων της φυτοπροστασίας στο περιβάλλον. Στο Συνέδριο θα λάβουν μέρος ερευνητές, στελέχη ιδιωτικών και δημόσιων φορέων από χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τις Η.Π.Α., την Αυστραλία κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες o δικτυακός τόπος του Συνεδρίου είναι: http://iobc2011.com/content/introduction (πληροφορίες: Δρ Διονύσιος Περδίκης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας & Εντομολογίας, e-mail:

dperdikis@aua.gr

www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: