Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τελειώνει η προθεσμία για την ΄΄Μεταποίηση στις νέες συνθήκες΄΄.

Ανοιχτό είναι το πρόγραμμα « Μεταποίηση στις νέες συνθήκες» και συνεχίζεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων σε αυτό, με καταληκτική ημερομηνία την...... 20η Δεκεμβρίου 2010, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία – ΕΛΑΝΕΤ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην αναβάθμιση του τεχνολογικού και οργανωτικού εκσυγχρονισμού των υφισταμένων Πολύ Μικρών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές, καθώς και στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στους παραπάνω τομείς.
Τον Οδηγό του προγράμματος, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στους δικτυακούς τόπους: www.ypoian.gr , www.ggb.gr , http://www.antagonistikotita.gr/,http://www.espa.gr/ ,www.ependyseis.gr/mis , www.efepae.gr και www.elanet.gr ή και να απευθύνονται στην ΕΛΑΝΕΤ, Βαλαωρίτου 10, 1ος ορ., 10671 Αθήνα, τηλ.: 210-3617160 και πληκτρολόγηση "5", ΜΜΕ, στις Συνεταιριστικές Τράπεζες, Αναπτυξιακούς Φορείς καθώς και τα Επιμελητήρια της περιφέρειας.

agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: