Αναζήτηση Αναρτήσεων

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:Ένα (1) στέλεχος αρμόδιο για τη διοικητική υποστήριξη του ΔΑΣΤΑ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55
Πληροφορίες: κ. Κ. Παππάς
Τηλέφωνο: 210 5294860, -68
Fax: 210 5294873
E-mail: elke@aua.gr
Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες: κα Ι. Σκαλτσά, τηλ. 210 5294818

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου
Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Γ.Π.Α.», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-13», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους και σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Έρευνας (12η Συνεδρία / 21-12-2011), ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε ένα (1)
άτομο , ως εξής:
Ένα (1) στέλεχος αρμόδιο για τη διοικητική υποστήριξη του ΔΑΣΤΑ, απόφοιτο Α.Ε.Ι. κατά προτίμηση Γεωπόνο, κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών στην Ολική Ποιότητα (Total Quality Management (TQM)), με καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, γνώσεις χειρισμού Η/Υ εφαρμογών γραφείου, αποδεδειγμένη εμπειρία στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, (π.χ. ISO 9001) και αναπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες.
Αντικείμενο εργασίας: Το στέλεχος θα συνεργαστεί με εξωτερικό συνεργάτη για τη διασφάλιση ποιότητας λειτουργίας του ΔΑΣΤΑ και τριών ακόμη επιμέρους πράξεων (Γραφείο Διασύνδεσης, Καινοτομικές Δράσεις Πρακτικής Άσκησης Γ.Π.Α., Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Γ.Π.Α.), θα συμμετέχει στη συντάξει της σχετικής έκθεσης για τη πιστοποίηση, θα παρακολουθήσει την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος από τα στελέχη όλων των πράξεων και ότι αυτό συνεπάγεται (διορθωτικές κινήσεις, αναφορές κ.λ.π. ) και θα είναι αρμόδιο για την τήρηση του συστήματος, καθώς και για τις απαραίτητες ενέργειες κατά τη διαδικασία ανανέωσης της πιστοποίησης. Θα συνεργαστεί επίσης με εξωτερικό συνεργάτη για τη δημιουργία κώδικα δεοντολογίας για τις προαναφερόμενες πράξεις και θα είναι σε άμεση συνεργασία με όλα τα στελέχη των επιμέρους πράξεων με σκοπό την παρακολούθηση των έργων και την τήρηση του προγραμματισμού του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, μέσα από σχετική Βάση Δεδομένων.
Τα ανωτέρω περιγραφέντα αντικείμενα εργασίας της θέσης δεν έχουν αποκλειστικό
χαρακτήρα και το στέλεχος που θα επιλεγεί πιθανόν να κληθεί να συμμετάσχει και σε
άλλες εργασίες που άπτονται του αντικειμένου του ΔΑΣΤΑ.
Διάρκεια της σύμβασης
Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι 12 μήνες, με δυνατότητα ανανέωσής τους. Η συνολική διάρκεια δεν θα ξεπεράσει τους 25 ανθρωπομήνες, όπως καθορίζεται στο εγκεκριμένο Τεχνικό Δελτίο του Έργου.
Αμοιβή
Η αμοιβή για το σύνολο των 25 ανθρωπομηνών ανέρχεται σε 50.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των προβλεπόμενων κρατήσεων.
Απαραίτητα δικαιολογητικά και διαδικασία επιλογής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γ.Π.Α., (από 12:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή) ή με συστημένη επιστολή (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55, Αθήνα) το αργότερο μέχρι την 8η Απριλίου 2011 τα εξής
δικαιολογητικά:
1.Αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών
4. Στοιχεία που να αποδεικνύουν την αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία
5. Συστατικές επιστολές ή κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ορθή γνώμη για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους
Τα επικαλούμενα προσόντα και η εμπειρία των υποψηφίων θα αξιολογηθούν με βάσητα υποβληθέντα σχετικά δικαιολογητικά λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης από Επιτροπή Αξιολόγησης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα
Ι. Σκαλτσά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 210 5294818.
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί για 15 ημέρες στον
ιστοχώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ( www . aua .gr ).
Αθήνα, 14/3/2011
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: