Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

43.597.024,81 ευρώ για μέρος των Δασικών χαρτών

Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη υπηρεσιών και υποδομής χωρικών δεδομένων για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων» - ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Κατάρτιση δασικού χάρτη σε πυρόπληκτες και προστατευόμενες περιοχές της χώρας» με κωδ. ΟΠΣ: 327504 (Κωδικός ΣΑΕ: E0759)

Η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ανακοινώνει ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη για το έργο «Ανάπτυξη υπηρεσιών και υποδομής χωρικών δεδομένων για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων» - ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Κατάρτιση δασικού χάρτη σε πυρόπληκτες και προστατευόμενες περιοχές της χώρας», το οποίο έχει υποβληθεί στην Πρόσκληση 24 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στον Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής» του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση».

α) Αντικείμενο του έργου είναι η κατάρτιση δασικών χαρτών για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας κτηματογράφησης για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στους Νομούς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑΣ, πλην των περιοχών για τις οποίες έχει ήδη καταρτισθεί δασικός χάρτης.

β) Το έργο έχει υποβληθεί για ένταξη στην Πρόσκληση 24 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στον Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής» του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (κωδικός ΟΠΣ έργου: 327504) και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 43.597.024,81 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% και στο ποσό των 35.444.735,62 ευρώ, χωρίς το ΦΠΑ 23%.

γ) Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει από 24/2/2011 έως και τη Δευτέρα 10/3/2011.
δ) Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα συνημμένα αρχεία των Τευχών του Διαγωνισμού και τα λοιπά στοιχεία του Φακέλου του Έργου

ε) Υποβολή Ερωτημάτων/Διευκρινήσεων Δημόσιας Διαβούλευσης: H υποβολή τυχόν ερωτημάτων και διευκρινίσεων από τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τα σχέδια των τευχών του Διαγωνισμού γίνεται με την αποστολή συμπληρωμένου του συνημμένου εντύπου και με φαξ στο + 30 210 6560517 και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) προς την ηλεκτρονική διεύθυνση: procurement@ktimatologio.gr. Σε κάθε αλληλογραφία να αναγράφεται στην αρχή του θέματος/subject o κωδικός του διαγωνισμού: "FOREST_MAP_Δ4".

στ) Σύνδεσμος Δ.Δ. στο site της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.: http://www.ktimatologio.gr

Πληροφορίες: Τμήμα Προδιαγραφών και Διαγωνισμών Έργων της Διεύθυνσης Έργων (κ. Κολιού) στο τηλ. 2106505769.

Δεν υπάρχουν σχόλια: