Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Επανέρχεται ο ΕΦΕΤ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Επανέρχεται ο ΕΦΕΤ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Για την αλλαγή της απόφασης του Πρωθυπουργού και την επαναφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΦΕΤ από το Υπ. Υγείας στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γ. Κασαπίδης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Κασαπίδης «περιμένουμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας για επαναφορά στο φυσικό τους χώρο και του τομέα της Αλιείας από το Υπ. Θαλασσών και Νήσων και του τομέα των δασών από το ΥΠΕΚΑ.

Ακολουθεί ολόκληρη του κ. Κασαπίδη:

«Πέντε μήνες χρειάστηκε να περάσουν για να καταλάβουν στην κυβέρνηση τα λάθη του Πρωθυπουργού κατά την τελευταίο ανασχηματισμό.
Ενώ το Σεπτέμβριο, με απόφασή του, ο κ. Παπανδρέου διέσπασε το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης μεταφέροντας τον ΕΦΕΤ στο Υπ. Υγείας, μόλις πενήντα (50) ημέρες μετά τις πρώτες εκατό (100) της νέας κυβέρνησης, επαναφέρει με σχέδιο νόμου, τις αρμοδιότητες του ΕΦΕΤ στο φυσικό τους χώρο.
Ως Νέα Δημοκρατία αισθανόμαστε δικαιωμένοι διότι από την πρώτη στιγμή επισημάναμε και αντιδράσαμε στη διάσπαση αυτή και αποδυνάμωση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
Περιμένουμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας για επαναφορά στο φυσικό τους χώρο και του τομέα της Αλιείας από το Υπ. Θαλασσών και Νήσων και του τομέα των δασών από το ΥΠΕΚΑ».

http://www.agrotypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: