Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ :Σας προσκαλούμε στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «αντιμετώπιση του ρυγχοφόρου κόκκινου σκαθαριού των φοινικοειδών»

Βόλος 28.3.2011


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «αντιμετώπιση του ρυγχοφόρου κόκκινου σκαθαριού των φοινικοειδών», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου και ώρα 10 το πρωί.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι:

  • Χρήστος Αθανασίου, Επίκουρος Καθηγητής Εντομολογίας του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Δημήτρης Κοντοδήμας, Γεωπόνος του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, με θέμα: «Το κόκκινο σκαθάρι: αναγνώριση, βιολογία και αντιμετώπιση».

  • Νίκος Θυμάκης, Γεωπόνος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φοινικοειδών, Σύμβουλος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Σύμβουλος του Περιβαλλοντικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, Πρώην Γραμματέας Περιβαλλοντικής Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με θέμα «Η διασπορά του RPW στην Ελλάδα. Ιστορία – Προβλήματα – Προσπάθεια – Στρατηγική – Λύσεις».

  • Κώστας Ποντικάκος, Γεωπόνος, υποψήφιος Δρ. Γεωπληροφορικής, Γεωπόνος των πάρκων της Περιφέρειας Αττικής (Πεδίο Άρεως, Πλατείας Πρωτομαγιάς, Λόφου Εθνικής Αντίστασης, Αττικού Άλσους), με θέμα «Χρήση ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών θέσης για την αντιμετώπιση του κόκκινου σκαθαριού των φοινικοειδών στο Πεδίο του Άρεως».


Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης Πρασίνου

& Πολιτικής Προστασίας


Χαράλαμπος Τσαμπάζης

Δεν υπάρχουν σχόλια: