Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Με NeuroPublic πάλι στην ΠΑΣΕΓΕΣ το ΟΣΔΕ του 2011

Από τις ΕΑΣ θα περάσουν και φέτος οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι που έχουν μεταβολές για τις Αιτήσεις της Ενιαίας Ενίσχυσης και τη Δήλωση Καλλιέργειας.
Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική της 16/3 ένα βήμα πριν την ανάληψη της διεκπεραίωσης του φετινού Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) των κοινοτικών αγροτικών ενισχύσεων βρίσκεται πλέον η ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία σε συνεργασία με την εταιρεία Neuropublic A.E. υπέβαλε τη μοναδική προσφορά στο διαγωνισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ανάδειξη του φορέα του ΟΣΔΕ.
Ποια είναι η NeuroPublic;
Η NeuroPublic ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα τον Πειραιά.
Μέχρι σήμερα έκανε τα παρακάτω:
- Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΟΠΣΑΑ)
- Το Σύστημα Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων Σχεδιασμού Διαρθρωτικών Μέτρων Αγροτικής Πολιτικής (GAIA-MIS), που συνδυάζει τα αλφαριθμητικά με τα γεωχωρικά δεδομένα.
- Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της ενιαίας αίτησης, που καλείται να υποβάλλει ο Έλληνας αγρότης, προκειμένου να του καταβληθούν οι άμεσες ενισχύσεις . Έχει εφαρμοσθεί για τα έτη 2006, 2007, 2008, 2009 και μέσω συνοδευτικών υποσυστημάτων, συνδυάζει τα αλφαριθμητικά με τα γεωχωρικά δεδομένα.
- Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της ενιαίας αίτησης, που καλείται να υποβάλλει ο Έλληνας αγρότης , προκειμένου να του καταβληθούν οι άμεσες ενισχύσεις 2006, 2007, 2008, 2009 για 102 Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Πελάτες της είναι οι:
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ( ΥΠ.Α.Α.Τ )
- ΟΠΕΚΕΠΕ ( Οργανισμός Εποπτευόμενος από το Υπουργείο Γεωργίας )
- ΠΑΣΕΓΕΣ
- 102 ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ (ΕΑΣ)
Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://geoponikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: