Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εκλογικό θρίλερ μέχρι πρωίας για την 3η θέση στο ΓΕΩΤΕΕ

ImageΣε εξέλιξη βρίσκεται η τελική διαδικασία εισαγωγής στη βάση δεδομένων των εκλογικών αποτελεσμάτων του ΓΕΩΤΕΕ απ’ όλη την Ελλάδα, με την καταμέτρηση να εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς «μάχονται» οριακά για την τρίτη θέση οι παρατάξεις Ενωτική Προοδευτική και Οικολογική Συσπείρωση και Πανγεωτεχνικό Αγωνιστικό Μέτωπο που πρόσκεινται αντίστοιχα στο ΚΚΕ και το Συνασπισμό.

Κατά τα λοιπά στην πρώτη θέση με 6 έδρες αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η ΔΑΚΕ με ένα ποσοστό που υπερβαίνει το 36%, ενώ στη δεύτερη θέση κατέρχεται καθαρά η ΠΑΣΚ Γεωτεχνικών με ποσοστό περί το 25% και 4 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Για τις 4 έδρες που εξασφαλίζει η τρίτη θέση, μάχονται μέχρι πρωίας οι παρατάξεις του ΚΚΕ και της Ανανεωτικής Αριστεράς, χωρίς κανείς μέχρι στιγμής να αναλαμβάνει την ευθύνη ανακήρυξης του νικητή, διαδικασία η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Απριλίου.

Με δεδομένο ότι δεν έχουν καταμετρηθεί συνολικά και οι σταυροί προτίμησης, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν τα ονόματα των εκπροσώπων κάθε παράταξης στο νέο διοικητικό συμβούλιο, θα ήταν πρόωρο να γίνει λόγος για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ και τον νέο πρόεδρο. Με δεδομένη την κακή εμπειρία από την προηγούμενη τετραετία, όλες οι πλευρές εκφράζουν πάντως την άποψη ότι το νέο προεδρείο θα πρέπει να είναι ενωτικό και να σέβεται τα εκλογικά αποτελέσματα και τις δημοκρατικές διαδικασίες.

http://www.agronews.gr/content/view/66002/200/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: