Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

«Αιτία πολέμου» για τους γαλακτοπαραγωγούς η αλλαγή του χρόνου διάρκειας του «φρέσκου» αγελαδινού γάλακτος

«Αιτία πολέμου» για τους γαλακτοπαραγωγούς η αλλαγή του χρόνου διάρκειας του «φρέσκου» αγελαδινού γάλακτος

Κάθετα αντίθετοι σε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής του χρόνου διάρκειας του «φρέσκου» αγελαδινού γάλακτος από 5 ημέρες σε 7 ή 9, εμφανίζονται οι Έλληνες γαλακτοπαραγωγοί, κάνοντας γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε «αιτία πολέμου».

Για το θέμα που έχει προκύψει, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου, συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), κ. Παναγιώτης Πεβερέτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Φυλής Holstein κ. Αθανάσιος Βασιλέκας, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγελαδοτροφίας Γαλακτοπαραγωγών, Γιώργος Κεφαλάς, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγελαδοτρόφων Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτριος Τύρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών Vivartia, Στάθης Αραβανής.

«Θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, η σχετική απόφαση θα αποτελέσει την ταφόπλακα της αγελαδοτροφίας στην χώρα μας, αλλά και το χτύπημα των Ελληνικών γαλακτοβιομηχανιών», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΚ, κ. Παναγιώτης Πεβερέτος.

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=63844

Δεν υπάρχουν σχόλια: