Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σ.Ε. ΕΛΓΑ: Εμμένει στην απόφασή του για αποχή από το εκτιμητικό έργο


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αθήνα 04-04-2011

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α. Αριθμ.πρωτ.: 24

Μεσογείων45, 115 10 Αθήνα

Τηλ.2551-0-88100

Fax. 2551-0-37031

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση συνεκτιμώντας :

α) Τις προτάσεις που απεστάλησαν από τα Υποκαταστήματα, από τις οποίες προκύπτει η αγωνιστική διάθεση των συναδέλφων, για συστράτευση στις προσπάθειες του Δ.Σ. προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του αιτήματος να μην υποστούν τις συνέπειες οι εργαζόμενοι και ο Οργανισμός από την ένταξή τους στο πεδίο εφαρμογής των σχετικών διατάξεων των Νόμων 3845/10 και 3943/11.

β) Ότι το εκτιμητικό έργο του Οργανισμού αφορά το σύνολο των εργαζο-μένων όπως αυτοί εμπλέκονται στη διεκπεραίωση του (συγκέντρωση δηλώσεων, εκτίμηση ζημιών, συγγραφή πινάκων,καταχώρηση, κοινοποίηση πινάκων και καταβολή αποζημίωσης κ.λπ.)

γ) Τον προβληματισμό και τις ανησυχίες των εργαζομένων όπως αυτές εκφράστηκαν στα μέλη του Δ.Σ. την πρώτη μέρα της κινητοποίησης ΔΕΥΤΕΡΑ 4-4-2011, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1. Το Δ.Σ. εξέτασε με σοβαρότητα όλες τις πτυχές της συγκεκριμένης κινητοποίησης συνεργαζόμενο και με τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου.

2. Εμμένει στην απόφασή του για αποχή από το εκτιμητικό έργο από τη Δευτέρα 4-4-2011 και μετά.

3. Καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση αλλά και ταυτόχρονα σε άμεση ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν με τυχόν υπηρεσιακές συμπεριφορές.

4. Επίσης τονίζουμε σε τυχόν έκτακτες περιπτώσεις ζημιών μεγάλης οικονομικής αξίας και έκτασης που τυχόν θα συμβούν αυτές πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα εκτιμητικά.

Η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος -Ο Γενικός Γραμματέας

Καρανίκας Αντώνης -Καφετζόπουλος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: