Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΠΣΑΤ: διοργανώνει ομιλία του παγκοσμίου φήμης, Δανού Αρχιτέκτονα Τοπίου, Jeppe Aagaard Andersen, την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011 και ώρα 18:00μμ


Αγαπητοί κύριοι/κυρίες,

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Τοπίου σας προσκαλεί στην ομιλία του παγκοσμίου φήμης, Δανού Αρχιτέκτονα Τοπίου, Jeppe Aagaard Andersen με τίτλο Cities are for people-pedestrian landscapes”.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με εκτίμηση για τον ΠΣΑΤ

Ελένη Μεντέ

Γραμματέας



PHALA

Panhellenic Association of Landscape Architects

91-93 Panioniou str.

16121 Kaisariani, Athens, Greece

www.phala.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Τοπίου (ΠΣΑΤ), στα πλαίσια του Παγκόσμιου Μήνα Αρχιτεκτονικής Τοπίου (Απρίλιος), διοργανώνει ομιλία του παγκοσμίου φήμης, Δανού Αρχιτέκτονα Τοπίου, Jeppe Aagaard Andersen, την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011 και ώρα 18:00μμ., στο N.J.V. Athens Plaza, οδός Βασ. Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος.

Η ομιλία του αφορά στα αστικά τοπία με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο-πεζό και έχει τίτλο: Cities are for people-pedestrian landscapes”.

Τα παραθαλάσσια τοπία και ο πολεοδομικός σχεδιασμός συνιστούν τα κύρια πεδία ενδιαφέροντος του Jeppe Aagaard Andersen, αρχιτέκτονα τοπίου και καλλιτέχνη διεθνούς εμβέλειας, στα έργα του οποίου συγκαταλέγονται ενδεικτικά, το πάρκο του βασιλιά Abdulah στην Ιορδανία, τα θαλάσσια λουτρά στο Malmö της Σουηδίας καθώς και οι τοπιακές διαμορφώσεις πάρκων και πλατειών σε διεθνές επίπεδο.

Η πολυετής εμπειρία του σε αναπλάσεις ιστορικών μνημείων και διαμορφώσεις παραθαλάσσιων μετώπων, ενισχύουν το διεθνές κύρος του, όπως άλλωστε πιστοποιούν και οι πολυάριθμες βραβεύσεις του για Μελέτες Αρχιτεκτονικής τοπίου στην Αυστραλία και στην Ευρώπη.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρχιτεκτόνων τοπίου (IFLA) και πρόεδρος του IFLA στον κεντρικό τομέα (Ευρώπη, και Αφρική).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου (ΠΣΑΤ), τηλ.2106140367, 6945417123.

Δεν υπάρχουν σχόλια: