Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αλμυρού διοργανώνει ημερίδα για το Βαμβάκι την Τετάρτη 8 Iουνίου 2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αλμυρού ανταποκρινόμενο στις ανάγκες ενημέρωσης των αγροτών του Νομού Μαγνησίας, για το πράσινο σκουλήκι το οποίο κατά την περσινή καλλιεργητική περίοδο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην βαμβακοκαλλιέργεια, διοργανώνει έγκαιρα στην αρχή της τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου, ημερίδα με θέμα «Βιολογία και Αντιμετώπιση Πράσινου και Ρόδινου Σκουληκιού στο Βαμβάκι – Κανονιστικό Καθεστώς Ασφάλισης στην Καλλιέργεια Βάμβακος».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Iουνίου 2011 στις 20:00, σε αίθουσα του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑΛΜΥΡΟΥ (πρώην ΚΕΓΕ).

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι κ. Αθανασίου Χρήστος, Επίκουρος Καθηγητής Εντομολογίας στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κ. Μποτός Αργύριος, Γεωπόνος, Υπάλληλος ΕΛΓΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος. Ο κ. Αθανασίου θα αναφερθεί εκτενώς στην βιολογία και την αντιμετώπιση των εντομολογικών εχθρών του βαμβακιού με έμφαση στο πράσινο και ρόδινο σκουλήκι, ενώ ο κ. Μποτός θα περιγράψει το κανονιστικό καθεστώς ασφάλισης στην καλλιέργεια Βάμβακος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αλμυρού, κ. Μχαλακόπουλο Παναγιώτη, στο τηλ. 2422021473.

Δεν υπάρχουν σχόλια: