Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σχέδια βελτίωσης: Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή

Τι και αν έπιασε Ιούνιος, τι και αν έπιασε Ιούλιος… Η εφαρμογή κατάθεσης φακέλων των σχεδίων βελτίωσης ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η παράταση τρέχει και σε 18 μέρες (από σήμερα 2/7/2011) εκπνέει η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή. Παρόλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν και η εφαρμογή έχει προβλήματα. Σήμερα δε μπορεί να οριστικοποιηθεί καμία πρόταση γιατί δε μπορεί να γίνει εκτύπωση του φακέλου. Το πρόβλημα παραμένει μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής και μαζί με αυτό και πολλά άλλα μικροπροβλήματα και… «μεγαλο-προβλήματα».

Τα νομικά πρόσωπα ενώ έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν φάκελο, εν τούτοις η εφαρμογή δεν έχει ολοκληρωθεί για αυτούς και ανεπίσημες πληροφορίες από το Υπουργείο λένε πως θα ολοκληρωθεί η εφαρμογή και για αυτά. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ; Σε 2,5 βδομάδες η προθεσμία εκπνέει…

Οι μελετητές λένε πως κανείς πλέον δε μπορεί να εγγυηθεί τη πορεία ενός φακέλου και πως είναι ίσως η πιο πρόχειρη προκήρυξη, από τότε που τρέχουν Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το Υπουργείο από την πλευρά του είχε υποσχεθεί πως μετά τις 20/6/2011 θα είναι όλα έτοιμα και πως οι μελετητές θα καταθέτουν τις προτάσεις τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι τέτοιο από ότι φαίνεται δεν έχει γίνει.

thessalikigi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: