Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΠΟΣΓ και η ΠΟΣΕΓ;Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορά Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία

Θέμα: Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορά «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία, τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και εκμεταλλεύσεις»

Δόθηκε στην δημοσιότητα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σχέδιο νόμου που αφορά «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και εκμεταλλεύσεις»

Η ΠΟΣΓ και η ΠΟΣΕΓ με το θεσμικό ρόλο που έχουν και τις γνώσεις που διαθέτουν θέλουν να συμβάλουν από κοινού θετικά και ουσιαστικά στην διαβούλευση που θα ξεκινήσει σχετικά με τα θέματα της κτηνοτροφίας και των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Για το λόγο αυτό συγκροτήθηκε επιτροπή προκειμένου να επεξεργαστεί τις προτάσεις και τις θέσεις των Γεωπόνων σχετικά με τα θέματα που ρυθμίζονται στο προς διαβούλευση σχέδιο νόμου.

Η επιτροπή αποτελείται από τον αντιπρόεδρο της ΠΟΣΓ κ. Γιώργο Παπανικολάου ως συντονιστή της επιτροπής και τους κ.κ. Αντώνογλου Νίκο, Γεωργουλάκη Γιώργο και Νιφόρα Νίκο ως μέλη της επιτροπής. Στις εργασίες της επιτροπής θα συμμετέχουν επίσης και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών κ.κ. Νίκος Ζιούβας και Ευθύμιος Ιακωβάκης.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων

Ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος

Ζιούβας Νίκος

Ιακωβάκης Ευθύμιος



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: