Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ηλεκτρονικό δημοπρατήριο για αγροτικά προϊόντα



Ηλεκτρονικό δημοπρατήριο, μέσω του οποίου οι επιχειρήσεις της νοτιοανατολικής Ευρώπης (και όχι μόνο) θα μπορούν μελλοντικά να κάνουν εμπορικές πράξεις, αγοράζοντας και πουλώντας από τρόφιμα και άλλα αγροτικά προϊόντα μέχρι ζώντα ζώα, θα μπορούσε να αποκτήσει η Βόρεια Ελλάδα, αν προχωρήσουν και τα επόμενα στάδια της δράσης AGROPOLIS. Πρόκειται για δράση που «τρέχει» τα τελευταία χρόνια στη Βέροια, με συντονιστή και επικεφαλής εταίρο το Επιμελητήριο Ημαθίας.
Η λειτουργία του ιστοτόπου της δράσης AGROPOLIS ως ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου θα είναι μία μόνο από τις πολλές δυνατότητές του, που στόχο έχουν να διαμορφώσουν συνολικά ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον για όλους τους εμπλεκόμενους στην αγροτική οικονομία, δημιουργώντας δίκτυο συνεργαζόμενων χωρών.
Ήδη, υπό τη σκέπη του έργου ενώνονται 26 φορείς από τις χώρες Ελλάδα, πΓΔΜ, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ισραήλ και πρόσφατα Τουρκία, οι οποίοι έχουν υπογράψει μνημόνια συνεργασίας στη βάση του ΑGROPOLIS, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Παυλίδης, εκπρόσωπος της εταιρίας "Business Net", που λειτουργεί ως σύμβουλος του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

http://www.e-erevna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: