Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Προκηρύξεις (Αφορούν το Ευρύ Κοινό και τις Επιχειρήσεις)


Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 'Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων'

Προκηρύξεις (Αφορούν το Ευρύ Κοινό και τις Επιχειρήσεις)

17-10-2011 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων/ενισχύσεων στη Δράση «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την στήριξη της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, μέσω δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης»

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον ΕΦΕΠΑΕ στο τηλ.210-6985210 και τους κατά τόπους εταίρους του (τα στοιχεία επικοινωνίας τους αναφέρονται στο Παράρτημα του Οδηγού) και με το γραφείο πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑΕ στο τηλ. 801 11 36 300.

Προσκλήσεις (Δεν αφορούν το Ευρύ Κοινό)

26-10-2011 Υποστήριξη της λειτουργίας της ΕΥΔ ΕΠΑΕ στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΑ (αφορά την ΕΥΔ ΕΠΑΕ).
11-10-2011 Πρόσκληση για την Υποβολή Προτάσεων για την υλοποίηση προγραμμάτων συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την αντιμετώπιση των απολυμένων-ανέργων στους κλάδους λιανικού εμπορίου, εμπορίας - διακίνησης και συντήρησης αυτοκινήτων και κατασκευών δομικών υλικών.

H παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε φορείς ή ενώσεις ή συμπράξεις φορέων του δημοσίου τομέα ή του ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπως κλαδικοί φορείς, επιμελητήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, που σκοπό με βάση το καταστατικό σύστασής τους, έχουν τον σχεδιασμό ή/και οργάνωση ή/και υλοποίηση δράσεων κατάρτισης, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, και ανέργων καθώς και την δυνατότητα εκτέλεσης αυτών των προγραμμάτων με ίδια μέσα.

Η καταληκτική ημερομηνία για την Υποβολή Προτάσεων, είναι η 22 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή, η 30η ημέρα από την δημοσίευση της στον τύπο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» (Ε.Π. Ε.Α.Α) μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: