Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Νιτρορύπανση – Βιολογικά: Στην 5ετία οι ληγμένες συμβάσεις – όχι ξεχωριστή προκήρυξη για τους «παλιούς»!

Την περασμένη Τρίτη 1/11/2011 καλεσμένος στη τηλεοπτική εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ», ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ Κος Διβάρης. Τα προβλήματα με τη σύνδεση στην Αθήνα ήταν πολλά, αλλά παρόλα αυτά μία είδηση βγήκε. Ο κος Διβάρης τόνισε πως όσων οι συμβάσεις θα έχουν λήξει, μέχρι να βγει η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δε θα έχουν το δικαίωμα της διετούς παράτασης και θα κάνουν αίτηση για νέα 5ετία, αξιολογούμενοι με τα κριτήρια που ισχύουν για όλους τους νεοεισαχθέντες.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως η προκήρυξη θα είναι μία. Δεν υπάρχει προγραμματισμός για ξεχωριστή προκήρυξη για όσους θέλουν να επεκτείνουν τη σύμβαση τους (παλιοί ενταχθέντες σε βιολογικά – νιτρορύπανση). Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα δημοσιευθεί (όταν θα δημοσιευθεί…) θα είναι μία και θα αφορά «παλιούς» και «νέους».


Το θέμα είναι πως όλες οι εξελίξεις σχετικά με το δημοψήφισμα και τις πολιτικές αναταραχές, πάνε πίσω την προκήρυξη των γεωργοπεριβαλλοντικών. Ας ελπίσουμε πως από βδομάδα θα βγει η αναμενόμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

www.thessalikigi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: