Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΓΕΔΥ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον Yφυπουργό Εσωτερικών Κουκουλόπουλο...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

(ΠΟΓΕΔΥ)
ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ
Αχαρνών 2 Αθήνα Τ.Κ. 10176 Τηλ.:210-5234189, 210-2124041 FAX: 210-5232240
e-mail:ax2u128@minagric.gr

Αθήνα 10-1- 2012
Πληροφορίες : Νίκος Κακαβάς
6977188035

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον Yφυπουργό Εσωτερικών Κουκουλόπουλο, που με αφορμή τη συζήτηση στη Bουλή σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ στις 19/12 για τη μισθοδοσία των εργαζομένων στις Περιφέρειες και των μεταταγμένων από Περιφέρειες σε Δήμους, προχώρησε σε νέες επιθέσεις κατά των εργαζομένων στο Δημόσιο και πιο συγκεκριμένα των Γεωπόνων Δ.Υ.
Παρουσίασε σαν θετική εξέλιξη την μισθοδοσία των εργαζομένων αυτών μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Τοπικής & Περιφερειακής Διοίκησης, δηλαδή της συσχέτισής της, με τέλη και φόρους.
Μίλησε για 153 Γεωπόνους κάποιας Περιφέρειας που αναζητείται το αντικείμενο τους και γενικά για ανισοκατανομές στο προσωπικό, που οφείλεται στην απευθείας μισθοδοσία από το κεντρικό κράτος !!.
Το αποκορύφωμα είναι ότι μίλησε για «4500 Γεωπόνους Δ.Υ. στις Περιφέρειες, που ούτε ένας δεν είναι στο πλευρό του Αγρότη» (αριθμός ψευδής), όταν 4.500 είναι όλοι οι Γεωτεχνικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι (Γεωπόνοι – Κτηνίατροι – Δασολόγοι - Ιχθυολόγοι – Γεωλόγοι).
Μίλησε σαν να μην είναι μέλος αυτής της κυβέρνησης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που προώθησε σε συμφωνία και με άλλα κόμματα τον «Καποδίστρια», τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τον « Καλλικράτη».
Τα αποτελέσματα αυτής της δήθεν Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν καταστροφικά και για τον αγροτικό τομέα και για τον έλεγχο των τροφίμων και για τους Πολίτες, διότι διέλυσαν την ενιαία δομή των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.
Βέβαια πριν γίνει Υπουργός ήταν μεγάλος υποστηρικτής των Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων τονίζοντας παντού ότι η έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στους Γεωτεχνικούς δεν βοηθά στην ανάπτυξη του Αγροτικού Τομέα.
Αντί λοιπόν να ζητήσει τουλάχιστον συγνώμη για τις εγκληματικές πολιτικές που στηρίζει και εφαρμόζει, καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας και προετοιμάζει το έδαφος ενόψει 150.000 απολύσεων στο Δημόσιο.
Να είναι λοιπόν σίγουρος ότι θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

http://geoponiprevezas.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: