Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Θέμα: «Διαβίβαση αίτησης συναδέλφων που υπηρετούν σε αποκεντρωμένη υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ»

Σας κοινοποιούμε επιστολή πους μας έστειλε ο Σύλλογος Γεωπόνων Καβάλας, για δικιά σας ενημέρωση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Βενιζέλου 55 - Καβάλα 65 403

Τηλ. 2510 222942 – Fax. 2510 231505

Πληροφορίες

Σωτήριος Παπαδόπουλος

6944-350589, 2510-291432

sotpap23@gmail.com

Emaii ΣΓΝΚ:

sgnk@geotee-anmak.gr

ΠΡΟΣ:

ΓΕΩΤΕΕ

Παραρτήματα ΓΕΩΤΕΕ

ΠΟΣΓ

ΠΕΓΔΥ

ΠΣ ΠΕΓΔΥ

ΠΟΓΕΔΥ

ΠΟΣΕΓ

ΠΕΕΓΕΠ

ΠΚΠΦΠΕ Ηρακλείου

Θέμα: «Διαβίβαση αίτησης συναδέλφων που υπηρετούν σε αποκεντρωμένη υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ»

Κύριοι Συνάδελφοι,

με την, με Α.Π: 246/30-01-2012 επιστολή μας σας διαβιβάσαμε την επιστολή έξι (6) συναδέλφων του Π.Κ.Π.Φ. – Π.Ε. Καβάλας, η οποία περιελάμβανε την έντονη αντίδρασή τους στην ενέργεια της παρέμβασής σας προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Π. Κουκουλόπουλο, η οποία κοινοποιήθηκε ευρύτερα και προκάλεσε σύγχυση στο αν εκφράζει τις απόψεις του ΓΕΩΤΕΕ.

Εξαιτίας της σοβαρότητας του θέματος, είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε και να σας τονίσουμε ότι η από 1 – 2 – 2012 επιστολή σας δεν απαντάει στις επισημάνσεις των συναδέλφων αλλά και του Συλλόγου Γεωπόνων Ν. Καβάλας. Συγκεκριμένα δεν είναι το πιο σημαντικό και καίριο σημείο η “πρόθεσή” σας («ουδέποτε αναφερθήκαμε ή υπονοήσαμε …»). Το πιο σημαντικό και καίριο ζήτημα είναι οι εντυπώσεις που προκαλέσατε στους αναγνώστες – παραλήπτες της επιστολής σας με την παντελή παράλειψη αναφοράς σας στις αποκεντρωμένες γεωτεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Α.Α.Τ. (πλην των ΚΕΠΠΥΕΛ) και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Ως εκ τούτου εξακολουθεί να παραμένει απαραίτητη η υποχρέωσή σας να διατυπώσετε προς όλους τους παραλήπτες της επιστολής σας την ανάγκη διατήρησης των αποκεντρωμένων γεωτεχνικών υπηρεσιών του Υπ.Α.Α.Τ. και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων λόγω της σπουδαιότητας του έργου που επιτελούν και των αντικειμένων που θεραπεύουν προς όφελος όλης της ελληνικής γεωργίας. Ομοίως υποχρέωσή σας παραμένει η εισαγωγή του θέματος στο ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ ώστε να ληφθούν αποφάσεις επί του θέματος αλλά και επί της επιστολής σας, ώστε να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΩΤΕΕ ως θεσμικού οργάνου.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε οι επιστολές του συλλόγου μας να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΓΕΩΤΕΕ όπως γίνεται και με τις επιστολές όλων των συλλόγων και φορέων.

Για τον Σύλλογο Γεωπόνων Ν. Καβάλας

Ο Πρόεδρος

Δρ. Σωτήριος Θ. Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: