Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Επισκέψεις του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ

Από το Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του νέου κύκλου επαφών της Διοίκησης του συλλόγου με φορείς του τόπου, που ορίστηκαν στο προσεχές χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τον Προϊστάμενο του Περιφερειακού Καταστήματος του ΕΛΓΑ Λάρισας κ. Λιόντο Μιχάλη και με τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Βαλιώτη Αθανάσιο.

Αντικείμενο των σημαντικών και εποικοδομητικών αυτών συναντήσεων –συζητήσεων των δύο πλευρών αποτέλεσαν πλείστα θέματα, που αφορούν στον πρωτογενή τομέα, στην αγροτική παραγωγή και στο γεωπονικό κλάδο ευρύτερα. Ακόμη, διαβιβάσθηκαν πολλά θέματα-προβλήματα, που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα, που αφορούν στο νέο καταστατικό του ΕΛΓΑ, ελλείψεις προσωπικού σε ό,τι αφορά τους γεωπόνους, που στελεχώνουν τους δύο Οργανισμούς, και η πιθανότητα πρόσληψης συμβασιούχων γεωπόνων για την κάλυψη των αναγκών. Ο σύλλογος αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας των αγροτών, των συναδέλφων γεωπόνων με τις δύο υπηρεσίες.

Στις συναντήσεις ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Σοφολόγη Δημήτριο και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Τσινούλη Γεώργιο, Τζέμο Δημήτριο και Παναγούλη Χρήστο, ενώ στην συνάντηση του Δ.Σ με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ στην συζήτηση συμμετείχαν οι συνάδελφοι γεωπόνοι και περιφερειακοί σύμβουλοι κα Σταφύλη Ουρανία και κ. Μποτός Αργύριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: