Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση ενός μεγάλου γεγονότος για τη χώρα μας, του Φεστιβάλ « ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» που θα διεξαχθεί στο Άργος στις 2 έως 6 Αυγούστου 2012 στο παλαιό κεραμοποιείο στο 1Ο χλμ της Περιφερειακής Οδού Άργους – Νέας Κίου και στηρίζετε σε τρεις βασικούς άξονες, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΙΟΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η δικτύωση, η συνεργασία και η παρουσίαση της Γαστρονομίας από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας.
Το φεστιβάλ φιλοξενείται στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.
Σε αυτό το Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν το Αγροτικό Χωριό, τα καλάθια των Περιφερειών καθώς και Τουριστικοί και Γαστρονομικοί Προορισμοί.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η τόνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και η προβολή της Ελλάδας ως γαστρονομικός και τουριστικός προορισμός.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα θα οργανωθεί έκθεση, στην οποία και σας καλούμε να συμμετάσχετε με ένα κεντρικό περίπτερο για να προβάλλετε τον πλούτο και τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων της περιφέρειά σας

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ελευθερία Γιαρίκη στα τηλέφωνα
2103610265 και 6981313209, fax 210 3610276, email: info@edpa.gr , www.edpa.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: