Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου ο γεωπόνος Στ. Κούντριας



Ενώπιον του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη ορκίστηκε σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος κ.Σταμάτης Κούντριας, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση της Φωτεινής Κοκκινάκη που πρόσφατα παραιτήθηκε. Ο κ. Κούντριας ήταν ο πρώτος επιλαχών σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Συμπολιτεία» στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας.
Σε δήλωσή του ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τον Σταμάτη Κούντρια και να του ευχηθώ δύναμη και επιτυχία στα υπεύθυνα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Ο Σταμάτης έχει μια μακρόχρονη, αθόρυβη και ανιδιοτελή προσφορά και προσωπικά είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και παλαιότερα, στην πρώτη νομαρχιακή μου θητεία. Εξάλλου, εδώ και ένα χρόνο συμμετέχει δημιουργικά στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ. Ο Σταμάτης Κούντριας διαδέχεται τη Φωτεινή Κοκκινάκη, η παραίτηση της οποίας αποτελεί πράξη πολιτικού ήθους και ευθιξίας».
Από την πλευρά του ο κ. Κούντριας δήλωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί σε όποια καθήκοντα του ανατεθούν και θα προσπαθήσει να συμβάλει με όσες δυνάμεις διαθέτει στη στήριξη του πολύπλευρου, δημιουργικού έργου της Δημοτικής Αρχής και στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.
Ο κ.Κούντριας είναι γεωπόνος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της φυτοπροστασίας. Το 1994 εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Μαγνησίας με το ψηφοδέλτιο του Π.Σκοτινιώτη και εργάστηκε στις Επιτροπές Ανάπτυξης και Υποδομών, ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.ΚΑ.Ν.Α.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: