Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πόλος έλξης η Γιορτή Μήλου στη Ζαγορά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Μήλου 2012, που διήρκησε από την Παρασκευή 7/09 έως και το Σάββατο 8/09/2012 και που αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες πολίτες.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Γιορτή αυτή έλαβε χώρα στην περιοχή Ζαγοράς με συνδιοργανωτές το Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και διοργανώθηκε στο πλαίσιο της διεύρυνσης του Αγροτοτουρισμού αλλά και της αμέριστης στήριξης του Δήμου στους αγρότες - παραγωγούς.

Την Γιορτή Μήλου 2012 εγκαινίασε και τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μάθουν τη συγκομιδή του μήλου την εποχή 1970, απολαμβάνοντας ένα θεατρικό δρώμενο με τη σκηνοθετική επιμέλεια του κου Αντώνη Κουτσελίνη με βασικούς συμμετέχοντες αγρότες και αγρότισσες που δούλευαν εκείνη την εποχή.

Στο πλαίσιο της Γιορτής Μήλου έγινε η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του Κασσαβετείου συγκροτήματος Ζαγοράς από τους αξιόλογους γεωπόνους κ. Μάκη Τσόκα, κ. Σωτήρη Βρεττό, κ. Γιάννη Παναγιωτόπουλο, τους γνωστούς σε όλους μας από την τηλεοπτική εκπομπή “Κηπουρούς του Mega”, βάζοντας το μεράκι τους και τις γνώσεις τους και κάνοντας ένα όμορφο κήπο.

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: