Αναζήτηση Αναρτήσεων

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Άνοιξε το πρόγραμμα απασχόλησης 445 γεωτεχνικών στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ως και την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις όσοι άνεργοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα απασχόλησης 445 ανέργων γεωτεχνικών οι οποίοι θα προσληφθούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Πρόκειται για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013», ύψους 2.100.000 ευρώ, για την απασχόληση και απόκτηση της εργασιακής εμπειρίας 445 ανέργων επιστημόνων Πανεπιστημιακής/Τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους γεωτεχνικούς (γεωπόνους, δασολόγους, κτηνιάτρους) τοπογράφους μηχανικούς και οικονομολόγους, οι οποίοι θα προσληφθούν στον Οργανισμό με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Κατά τη διάρκεια της απασχόλησης, οι επιστήμονες θα ασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, σε διοικητικές και ελεγκτικές διαδικασίες που εφαρμόζονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, στο πλαίσιο των καθεστώτων ενισχύσεων κατ’ εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).

Για τη συμμετοχή των ωφελούμενων προβλέπεται επίδομα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, το οποίο ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 4.285 ευρώ. Οι άνεργοι επιστήμονες που θα τοποθετηθούν σε εξειδικευμένες θέσεις θα πιστοποιηθούν για την εργασιακή εμπειρία που θα αποκτήσουν για ένα εξάμηνο.

Κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετέχει στο Ενιαίο σύστημα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας πρέπει: α) να συμπληρώσει και να υποβάλλει ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, β) να διαφυλάξει το αποδεικτικό της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησής του στην οποία αναγράφεται ο «Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ).

Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός για κάθε «Αίτηση Συμμετοχής» και χρησιμοποιείται αντί για το ονοματεπώνυμο του αιτούντος σε όλα τα έγγραφα που δημοσιεύονται στο πλαίσιο της παρούσας.

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης και υλοποίησης του ενιαίου συστήματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας παρέχει στους εμπλεκόμενους στο σύστημα, Υπηρεσίες Υποστήριξης, οι οποίες αφορούν τους όρους και τις διαδικασίες υλοποίησής του από το Γραφείο Υποδοχής (HELP DESK), με στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 210 8802532, 210- 8802426, e-mail: zoi.kentrou@opekepe.gr, argyro.kranidioti@opekepe.gr.



Βρείτε εδώ την πρόσκληση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: