Αναζήτηση Αναρτήσεων

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 27ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
27ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 (52/2013)


ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
24/12/13ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
--

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
24/12/13

ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
24/12/13
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΗΣΙΟΔΟΣ): ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αττικής, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νήσων Αιγαίου (ΗΣΙΟΔΟΣ) εξέδωσε Δελτίο Τύπου για τις αποφάσεις της τακτικής γενικής συνέλευσής του.
23/12/13
23/12/13
ΠΟΓΕΔΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια του συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σας ενημερώνουμε πως για τα θέματα του νομοσχεδίου του Υπ.Α.Α.Τ. που έχει κατατεθεί στη βουλή και αφορά στα «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπ.Α.Α.Τ.» ελήφθη απόφαση για την συγκρότηση κλαδικών ομάδων εργασίας για την συγκέντρωση και επεξεργασία των προτάσεων και παρατηρήσεων που θα υποβληθούν από τα Πρωτοβάθμια Σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: