Αναζήτηση Αναρτήσεων

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Γεωπόνοι θέσεις εργασίας

Γεωπόνοι από την Εταιρία ΛΥΔΑ
Ανοιχτές θέσεις για πωλητές στους Νομούς Σερρών, Δράμας, Έβρου και Φθιώτιδας διαθέτει η πολυεθνική εμπορική εταιρία ΛΥΔΑ με δραστηριότητα στο χώρο των λιπασμάτων και κτηνοτροφικών προϊόντων. Όσοι προσληφθούν θα αναλάβουν την τεχνική υποστήριξη και τις πωλήσεις σε γεωπονικά καταστήματα και παραγωγούς. Επιθυμητό προσόν θεωρείται το πτυχίο Γεωπονικής Σχολής (ΑΕΙ/ ΤΕΙ).
Η εταιρία προσφέρει αυτοκίνητο, σταθερές αποδοχές και μπόνους.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 621 7246.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ημερομηνία: 30-09-2014

Γεωπόνος (Έπιστημονικό Προσωπικό) από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης ΠΕ, ειδικότητας Γεωπόνου (επιστημονικό προσωπικό), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, προκειμένου να ενισχυθεί το Εργαστήριο Ιολογίας του Τμήματος Φυτοπαθολογίας του Ινστιτούτου.
Πηγή: Ιστοσελίδα του φορέα

Ημερομηνία: 03-10-2014

Ερευνητής Γεωπόνος Δ' Βαθμίδος από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο προκηρύσσει την πλήρωση μίας θέσης Ερευνητή Γεωπόνου με ειδίκευση στη Γεωργική Φαρμακολογία, βαθμίδος Δ΄, για την κάλυψη αναγκών του Εργαστηρίου Βιολογικού Ελέγχου Γεωργικών Φαρμάκων.
Πηγή: Ιστοσελίδα του φορέα

Ημερομηνία: 03-10-2014

Ζητείται από μεγάλη εμπορική εταιρία ζωοτροφών Γεωπόνος ζωϊκής παραγωγής ή Κτηνίατρος στην περιοχή Αγχιάλου Θεσσαλονίκης. Αμοιβές ικανοποιητικές.
Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail: agrohrcv1@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: