Αναζήτηση Αναρτήσεων

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Ημερίδα με θέμα «Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Γεωπονικές Επιστήμες»

Αξιότιμες/οι Κυρίες/ιοι,
Την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Γεωπονικές Επιστήμες» στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν απόφοιτοι του Π.Μ.Σ., οι οποίοι θα παρουσιάσουν ερευνητικά αποτελέσματα από τις Μεταπτυχιακές τους εργασίες  που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. 

Θα συμμετάσχουν επίσης, εκπρόσωποι των γεωπονικών συλλόγων της Θεσσαλίας, καθώς και της Περιφέρειας οι οποίοι μέσα από τη δική τους οπτική θα συνδράμουν στην προβολή των προοπτικών που προσφέρουν οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στον Τομέα των Γεωπονικών και Περιβαλλοντικών Επιστημών. 

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Φυτόκο) και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Παρακαλούμε κοινοποιήστε σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 
"Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος" 

Πληροφορίες : Βασιλική Ασλάνογλου
Οδός Φυτόκου 38445 Νέα Ιωνία, Βόλος
Τηλ. 2421093006 24210 93112
Δημοσίευση σχολίου