Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Δείτε ζωντανά Σήμερα την ημερίδα με αφορμή των Αγρότη της Χρόνιας


Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα παρακολουθήστε ζωντανά από το Agronews την εκδήλωση για τον Αγρότη της Χρονιάς. Σε µια λαμπρή τελετή, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην Κατερίνη, απονέμονται φέτος τα βραβεία «Αγρότης της Χρονιάς», που έχει καθιερώσει η Agrenda τα τελευταία επτά χρόνια, με πρωταγωνιστές πρόσωπα και πρωτοβουλίες µε σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη, ζωηρή παρουσία και συνεισφορά στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και δράση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο.
 
 «Αγρότης της Χρονιάς 2016», ο µόλις 41 ετών Χρήστος Κούτρας από το Κουτσό Ξάνθης.


Η φετινή εκδήλωση, που διοργανώνει η εφημερίδα Agrenda πραγματοποιείται  στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.
«Αγρότης της Χρονιάς 2016», ο µόλις 41 ετών Χρήστος Κούτρας από το Κουτσό Ξάνθης, ο οποίος αν και ξεκίνησε µε αροτραία, σήµερα επενδύει στη δυναµική των δενδρωδών καλλιεργειών και την καθετοποίηση της εκµετάλλευσής του. 
Στη δεύτερη κατηγορία, αυτής της «Καλύτερης Κτηνοτροφικής Εκµετάλλευσης», διακρίθηκε η οικογενειακή αγελαδοτροφική εκµετάλλευση µε µπροστάρη τον 24χρονο ∆ηµήτρη Μουρατίδη από τα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, ενώ  «Συλλογική Προσπάθεια» ο ΑΣ Μολάων Πακίων, µε ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο, ένα υπερσύγχρονο λιοτρίβι και επικεφαλής τον ∆ηµήτρη Θεοδωρακάκο.
Στην ειδική εκδήλωση, της Agrenda στο Ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης, την τελετή απονοµής πλαισιώνει ηµερίδα µε τέσσερις θεµατικές ενότητες και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις διακεκριµένων προσώπων του αγροτικού χώρου (βλ. αναλυτικό πρόγραµµα δεξιά).
Υπενθυµίζεται ότι φέτος αρωγοί στη διοργάνωση του θεσµού είναι ως Μέγας Χορηγός η Yara Hellas , ως Χορηγοί οι BASF Ελλάς SA, Philip Morris International (Παπαστράτος ΑΒΕΣ), ∆έλτα, Mitsubishi Motors, Olymp Konstantopoulos SA και Agrotech SA και ως Υποστηριχτής η foodstandard.
Bρείτε εδώ αναλυτικά το programma ekdilwsis.jpg 

Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: