Αναζήτηση Αναρτήσεων

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Προσφορά στα μέλη του για τη χρήση Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών


Θεσσαλονίκη, 16 Μαρτίου 2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310 236308
Δ/ΝΣΗ E-mail: k_vaxevanakis@geotee.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κωνσταντίνος Βαξεβανάκης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσφορά για τη χρήση Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών
από τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σε προνομιακή τιμή

       Ανακοινώνεται ότι το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών προς τα μέλη του, σε συνεργασία με την τράπεζα νομικών πληροφοριών ΝΟΜΟS προσφέρει τη δυνατότητα συνδρομητικής πρόσβασης σε προνομιακή τιμή στις υπηρεσίες της παραπάνω τράπεζας, με την προαγορά ετήσιου πακέτου 20 ωρών χρήσης με τελικό τίμημα 24,6 €. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κανονικός τιμοκατάλογος της NOMOS για φυσικά πρόσωπα φθάνει τα 360,98 € (εγγραφή + πακέτο 56 ωρών) ανεβάζοντας την έκπτωση προς τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στο 93% της κανονικής τιμής.

        Επιπλέον η ΝΟΜΟS θα παρέχει ατελώς, στα πλαίσια της συνδρομητικής σχέσης, νομική υποστήριξη (τηλεφωνική βοήθεια στις διαδικασίες έρευνας από τους νομικούς της), ενώ εάν οι ετήσιες ανάγκες πρόσβασης ξεπεράσουν τις 20 ώρες, τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα μπορούν να προβούν στην αγορά νέου πακέτου 20 ωρών, με την ίδια τιμή.

        Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μία περιγραφή των υπηρεσιών της ΝΟΜΟS στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://lawdb.intrasoftnet.com/user_manual/perigrafi.php, ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας της είναι: https://lawdb.intrasoftnet.com/nomos/contact.php.

        Τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. που θέλουν να κάνουν χρήση της παραπάνω προσφοράς, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στην αίτηση που μπορούν να βρουν εδώ..
Από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: